Zena mi zakazuje stretavku

Príspevok v téme: Zena mi zakazuje stretavku
Comamrobit

Mame stretavku po 15 rokoch zo strednej. Boli sme taka zvlastna trieda, ze 3 chalani a 14 bab. Teraz som stretavku potvrdil iba ja z chlapov a asi 6 spoluziacok. Manzelka ich vsetky pozna z videnia a iba jedna je vydata, ostatne rozvedene a ona zacala mat na mna narazky, ze preco tam chcem ist, ze ci si vypocut nestastne rozvedene zeny, ktore sa mi budu vystazovavat a plakat mi na pleci. Neda si vysvetlit, ze su to jednoducho byvale spoluziacky a ja som zvedavy ako sa im dari. Manzelka sa na mna strasne nahnevala a mame kvoli tomu tichu domacnost. Mam tam napriek tomu ist alebo nie? Poradte mi hlavne zeny, lebo ja vobec nechapem, co to do nej voslo. Nejdem ich tam preboha balit!

problemisko

autor tam pojde, ale nemal by to urobit stylom, ja idem a kaslem na teba, hovor si co chces, mna to nezaujima.

problemisko

topmanager, ty sa pytas na vsetko, co autor jasne popisal. to, ze mas problem pochopit citany text je dost vazny problem.

sashasss

Skus sa s nou o tom este porozpravat, vysvetlit jej to a uvidis ci si ta vypocuje alebo bude stale hystercit. Ak bude hystercit, tak pre dobro rodiny by som tam asi nesla. Ale to sa uz ty musis rozhodnut

RudolfH

Veď som písal, že vyrovnané, inteligentné ženy to pochopia a nebudú mať problém. Zakomplexované nie o tom to celé je. To, že je tu väčšina zakomplexovaných sa len potvrdilo.

a_dr1a

Autor témy. Predpokladám, že za reakciou tvojej ženy je pravdepodobne žiarlivosť. Jasne, ze to neprizná a bude zatĺkať. No a ja co by som urobila? Jednoducho by som na stretávku išla)
Minulý rok sme mali zrovna stretávku zo SŠ a bolo tam vynikajúco. Ja ani najmenej neľutujem že som tam išla. Zabávali sme sa super, pokecali zaspomínali pofotili. Bol tam aj náš triedny. Takže rada pôjdem aj na budúce. A keby som bola v podobnej situácii, že mám partnera a chce ísť, tak v pohode. Ešte by som ho tam kľudne aj odviezla a popriala super zabavu) a toto sa už aj v minulosti stalo. Takže tak

topmanager

zákazy a príkazy sú pre deti, alebo zamerané na ochranu niečoho. Slúžia vyššiemu cieľu. Spýtal by som sa autora témy, čo je tu vyšším cieľom a zmyslom zákazu. Mala manželka naplánovaný nejaký iný spoločný program, ktorý považuje za nevyhnutný, aby sa konal práve vtedy, keď je tá stretávka? Vadí jej len stretávka ako taká, alebo skôr niečo iné?

ahjajjaj

autor témy je už rozhodnutý na stretnutie ísť. :-) a nedá sa vydierať tichou domácnosťou. Pre čisté svedomie svojej žene zato povie, že ona je najkrajšia a najlepšia.
Nikdy medzi nami s manželom vážnou témou ísť či nejsť stretávka nebola. Keď išiel na stretávku, alebo keď hovoril, že sa organizuje, vždy som mu povedala, aby oznámil, že jedného-dvoch ľudí vieme u nás na noc ubytovať - aj som konkrétne povedala, koho.
Keď som išla na stretávku zo strednej školy ja, spýtal sa, ako sa tam chcem dostať a ako si to zariadim Prespala som u príbuzných. Stretávka nie je tak často, aby som raz za 5 rokov nemohla stráviť dve noci mimo domu.
A stretávka z VŠ, tam sme si urobili výlet, on išiel do wellnessu, kým ja som bola v reštaurácii s bývalými kolegami, a po 2 hodinkách, keď stretnutie skončilo, som stihla ešte ísť do múzea v tom meste, kým mi manžel nezavolal, že kde som. Potom sme sa ešte spolu trochu poprechádzali po meste a prezreli si ho a išli domov.