BMI INDEX ako LUSK.

Príspevok v téme: BMI INDEX ako LUSK.
pišta

Toto sú moje osobné skúsenosti a jeden poznatok (asi uhádnete, ktorý:) s BMI indexom:
1.Neriešme hneď svoju váhu, riešme svoje zdravie. Zdravý organizmus si svoju optimálnu váhu nastaví sám.
2.Naša životospráva je kľúčom k nášmu zdraviu a teda aj váhe : dobrá strava, oddych, optimizmus, vhodný a pravidelný pohyb.
3.U užšom slova zmysle naša dobrá (budúca :) váha sa odvíja od dobrého metabolizmu:
* Oddeľujme stravu, výborne metabolizuje.
* Ovocie vždy sólo a nikdy nie za obilovinovými jedlami.
* Zaraďme každý deň surové ovocie a zeleninu do nášho jedálnička.
* Vsaďme na kvalitu tukov, bielkovín-celozrné potraviny, orechy, ryby...
* Piť akékoľvek tekutiny najneskôr pol hodinu pred jedlom alebo najskôr po jedle 1 hodinu.
* „Zobkanie“ medzi jedlami prenechajme minulosti.
* Vylúčme alebo aspoň obmedzme potravinové jedy.
* Keď nevieme odolať sladkosti tak si ju dajme, ale ako sólo jedlo.
* Tabletky na chudnutie a liposukcia sú barbarstvom.
* Zázračné diéty sú naozaj rýchle, ale akurát tak na vytiahnutie peňazí z našich vreciek.
* Neponáhľajme sa rýchlou úpravou váhy, ale snažme sa o trvalosť výsledkov, najlepšie - na celý život.
* Primeraný pohyb sa nedá ničím iným nahradiť.
* (Dámy, na slovíčko. USILUJTE o pravidelnosť vášho mesačného cyklu. Je vašim veľkým pomocníkom aj v tejto oblasti.)
*** Dôležité na záver *** : Nie je podstatná ideálna váha, ale iskra v očiach. Radšej šarm príjemne naladenej kus viac štíhlej dámy alebo usmievavej moletky, ako nevrlý pohľad utýranej „stopercentnej baby či xalana“.
Diskutujme, meňme k lepšiemu vyššie popísané, učme sa navzájom, buďme zdravší a fajnovo BMI-Indexovejší : )))

pišta

Igirska,
ale vieš, potom tie BMI lusky :))..., to ti budú závidieť. Aj na kupku!
Inak, klobúk dole, informačné technológie máš v malíčku a malíček so sebiu pri vode, teda :)
Nepovoliť! :)

igris

ahojte :), tusim to nebude lahke :), na kupku vsetci jedli a ja som iba "poslintavala" , aj ked hladna nie som, ale prepadaju ma hrozne chute na nieco slane a korenene, do vecera este daleko :(

igris

Ahojte :), vidim ze ste to zobrali vazne, zatial vsetko fajn, doobedie nie je problem , ale co s tym kofeinovym abstakom :(, nakupila som vcera cervene sladke jabblka, banany a nektarinky :) a hor sa detoxikovat a kupat :))), prijemny den aj tym co sa nemozu schladit v zblnkotavej vode :)

pišta

Ahojte :),
BMI Index ako lusk je aj o detoxikácii.
Alternatíva, ty máš voči nám nadbehnuté : ))
Pekný a príjemný detoxikačný deň :)

Alternativa

Caute vsetci,
takze start dna s grepovou stavou a citronom - to ja pravidelne. Ale den ma 24 hodin - tak si ich krasne vsetci uzime.

igris

Ahojte :), jasnacka ze sa pridam :), idem sa kupat tak by to nemal byt problem, len vecer ma budete musiet podrzat, alebo konecne pojdem skoro spat ;)
. damaxy gratulujem :)
. na tom splne asi nieco bude, nase deti cez spln zle spia a obaja sa narodili ked bol spln :)

alti

Vies, 3333333, nerada nechavam otazky nezodpovedane. Takze pozri si "definiciu" zlteho smajlika na konci stranky. A pomahaj radami ludom v tomto fore - nic viac, nic menej. Pekny den, je to na nevydrzanie :D