Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

Mariettta

Ja ta uplne chapem, tiez som mala nulky a tiez sa mi kvoli tomu obcas niekto posmieval. V puberte aj potom. Mala som z toho mindraky a dala som si urobit vacsie. Teraz mam jeden a polky cize furt male ale pasuju k mojej postave a som s nimi max. spokojna. Vacsie by som nechcela. Ale je to tvoje telo a mozes si s nim robit co chces, je tvoja vec ake si das. Ja som v case operacie priatela nemala tak toto som riesit nemusela. Ale skus mu vysvetlit ako sa preto trapis a ze sa budes citit ovela lepsie a stastnejsie ked ich budes mat vacsie. Snad to pochopi. Inak su aj implantaty v tvare slzicky a tie nevyzeraju tak umelo. V dnesnej dobe su aj implantaty ktore tazko niekto rozozna od prirodnych prs. Ak to neprezenies s velkostou budes vyzerat dobre.

daniela2

-Ferko, pozajtra idem do nemocnice. Vieš, aké som mala mindráky z malých pŕs, tak som si vybavila, že mi ich zväčšia. Takže na rande nebudem môcť prísť. -
následne sa potom postarať o pohár studenej vody, ak by chcel chudák odpadnúť.:-)
inak by som to fakt takto nejak povedala, so všetkou bezstarostnosťou.
V láske platí: prijmi ma takého, aký som a ja budem čoraz lepší.
Takže priateľ prijmi ma s tým, že si tie prsia chcem dať spraviť, a ja Ti budem vďačná.

Alkaaa

Presne pre toto ide svet do sraciek, ľudia namiesto dôležitých vecí riešia niečo tak krátkodobé a prchavé ako je vzhľad :D resp cecky. No dievča zlaté keď stavias svoje šťastie na prsiach, asi nemá cenu ti ani nič písať. Inteligencie si veľa nepobrala. Škoda.

berca

Ak ta miluje a ak to proste chces tak ta podpori :) Je jedno ci je konzervativny alebo co, proste ta podpori a nebude nadavat. Keby sa moj partner citi zle tiez ho podporim aj v takejto zmene :)

tamirilka

...niekedy az nechapem naco taketo veci ludia riesia...ved je to moja vec co chcem...takze preco by mi niekto do toho mal hovorit...

drevolub

ahoj, podla mna riesis sprostosti. mne sa vsetky tie reci vsetkych mojich kamosov a spoluziako o velkych prsiach vzdy hnusili. ja mam najradsej malicke - moja ma presne do ruky, ale ziadnu z vacsimi by som nechcel. mne sa to hnusi. vobec by mi nevadilo mat aj kocku s miniprsiami. furt lepsie ako nejake vytahane rozgajdane bumbaky. a dievca so silikonmi? dakujem neprosim. nez operaciu lepsie urobis ked zapracujes na tom aby ti az tak nezalezalo na nazore okolia a ak ti na nom zalezi viac ako na priatelovom nazore ked sa mu pacis tak je podla mna nieco zle. vela zdaru ;)