Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

slobodnemaciatko

Ved, ked si si taka ista jeho a svojou laskou, tak by si nemala mat problem mu povedat cokolvek. Neviem, preco si myslis, ze viem o com tocis a preco by ma mal zaujimat detailny opis tvojho partnera a vztahu.

idijdjj

slobodnemaciatko: Hanbim sa, lebo muži maju radi sebavedome ženy. A tymto ukažem opak - nedostatok sebavedomia. Nebojim sa, že ho stratim, lebo viem, že sa so mnou pre taku sprostost 100% nerozide, opakujem, že to robia len zufale typy chlapov a moj taky nie je. Bojim sa toho, čo si pomysli.

idijdjj

Nejdem si dať bomby preboha, už si konečne vyhodte z hlavy, že umele prsia = niečo typu Pamela Anderson. Idem si dať zvacsit o čislo a pol, nič obrovske. Clovek, čo ta miluje, tuži po tvojom šťasti a spokojnosti. Povedal mi, že by ma neopustil ani po nehode, keby sa mi niečo stalo. Keby som sa mu nehnusila zdeformovana bez noh bez ruk, prečo by som sa mu mala hnusit kvoli tomuto? Ked vie, že to robim kvoli sebavedomiu? Clovek čo miluje, miluje so všetkym, taketo veci že rozchod kvoli kozam robia LEN typy neisté si láskou svojho partnera. Dobre vieš o čom točim, drahe slobodnemaciatko.

slobodnemaciatko

Za co sa hanbis? Nebojis sa dat si spravit prsia a ze ho stratis, ale bojis sa mu to povedat? Bojis sa toho, co povie? Ked je taky uzasny?

a_dr1a

Súhlasím so slobodnýmmačiatkom. Pozri. Tvoj priateľ ta miluje takú aká si. Keďže je s tebou tak sa mu okrem iného páčiš ako žena a priťahujes ho. Sú muži, ktorým sa pacia na ženách väčšie prsia iným zas lentilky ci žiadne prsia. Jedným sa páčia dlhé vlasy iným zas ženy s krátkymi vlasmi. Jedným sa páčia štíhle a iným zas baculky. Koľko ľudí toľko chutí. Skôr tu ide o dôvod prečo to chceš ty. Co tým sleduješ. Ci si psych OK? Zvaz si všetky pre a proti. Je pravda ze aj keby ta po tej zmene terajší priateľ opustil tak si už sama vopred presvedčená že napadnikov budeš mat viac než dosť. Sebavedomie a byť Ženou nie je však otázkou velkosti pŕs. Všetko máš v hlave.

idijdjj

slobodnemaciatko: A prečo by som ho mala stratit? Ak sa so mnou rozide preto, ze si dam upravit časť tela, s kt. som odjakživa nespokojna, nikdy ma nemiloval a nie je ma hoden. Ale ja viem, že to nespravi, lebo ma lubi a nie vlastnicky, ja len neviem, že čo povie. Skor toho sa bojim. Alebo že ako mu to povedať, aby to nevyznelo blbo. Dosť sa za to hanbim.

Robim to V PRVOM RADE kvoli vlastnej spokojnosti, sebavedomiu, psychike. Ta pomsta bude sekundarny dôvod, niečo ako vedlajši učinok a dalši velmi prijemny pocit.

DarkThought

Ale on ťa má rád takú, aká si, a ty sa chceš zmeniť. Možno mu prídu také umelé prsia aj nechutné a nebude sa na teba už ani vedieť pozrieť.