Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

idijdjj

nasracim: Moja zlata, stastna nebudeš ty, lebo nevieš dopriať šťastie. Ja každu ženu v zakroku podporujem. Nebudem vysvetlovať to, na čo sa hlupo pytaš alebo to, čo dristaš, kedze ja pišem velmi jasne, prečo to robim, dokonca som to tu už napisala a stale si ideš svoje.

a_dr1a

:D už viem prečo si "prehliadla" môj príspevok že ci si psych OK, plus tvoje atakovanie mačiatka ktorá je k tebe až priveľmi milá a slušná. Nie dievčatko. Ty psych OK určite nie si. Si psych labilna nevyrovnana útočná ai. A zrejme toto všetko zbadajú aj doktori pri stretnutí s tebou kvôli prsiam. A ešte niečo. Stále tocis vety v štýle "typy neisté si láskou, zúfalé typy" ai výroky však poukazujú skôr na teba aj keď tocis akože o iných))

DarkThought

idijdjj: Keď tie tvoje príspevky tak čítam, mám pocit, že sa nezastavíš len u pŕs a za rok budeš chcieť ísť na plastiku a zmeniť zasa toto, potom tamto... Budeš takto večne nespokojná, lebo sa nedokážeš zmieriť s tým, ako vyzeráš.

idijdjj

nasracim: Ok tvoja filozofia, rešpektujem, každy nech si žije ako chce. Tá moja znie: prsia su doležite. VELMI. VELMI. Tak isto ako celkový vzhľad ženy, sumernosť črt tvare a celkovo postavy. Pre mňa su všetko ostatne len odrby, klamstva, pokrytectvo, utešovanie. Nechapem na čo sa ludia tvaria, že je to tak, ked je to uplne opačne.

nasracim

A komu sa chces vlastne pomstit ked si das spravit cecky???
Ako si este rozumovo decko lebo Idem ai dat spravit cecky aby som sa pomstila a komu prosim ta? Prirode?
Uz to ze ta zenie pomsta stastna nebudes lebo kde je zlost a nenavist tam je diabol a kde je on tam nieje stastie a laska.
Priatel ta miluje taka aka si. Co viac ti chyba? Ze si zdrava si nevazis? Ze vidis a pocujes? Ze chodis? Ze dychas? To nieke podla teba stastie? Velke umele cecky ta urobia az stastnou???!

idijdjj

áno, vie, o mojom sebavedomi, ale nie o tom, že ma to serie natoľko, že som schopna isť na takuto plastiku, to zatial netuši, čoho všetkeho som pre to schopna. Serieš si do ust len ty, nadalej rozklikavaš a odpisuješ.

nasracim

Zlata moja, vidiet ze mas 23 a sebavedomie ziadne, ja mam 34 a prsia male ale mozem zvysoka jeb*t nato ci sa to muzom paci alebo nie. Komu sa nepaci nech sa nediva. Ja hladat radost a stastie v inych krasach zivota ako vo velkosti ceciek.

slobodnemaciatko

:-D Ty si dievca uplne v pohode?
Kakas si do vlastnych ust sama, cely cas ti tu ukazujem, ze si protirecis. Bud si vymyslas, alebo nie si ok.
Tak on cely cas vedel, ze mas nizke sebavedomie, ale ty sa mu to bojis povedat, aby su nepomyslel, ze nie si sebavedoma? Wtf?

idijdjj

slobodnemaciatko: ak ta to nezaujima, maš lahke riešenie: nerozklikavaj tuto temu a neodpisuj mi. V opačnom pripade si len kakaš do ust. BTW Nič som na neho nehrala, on praveže jediny vie, že mam nedostatok sebavedomia pre tuto vec.