Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

idijdjj

To robia len vlastnicke kontrolujuce žiarlivostné typy chlapov, ktori si nie sú istí tým, že sú pre ženu to naj a že ich žena miluje. Ti, ktori si myslia, že žena okamžite pobeži za iným, kedze bude atraktivnejšia a mať na tzv. vyššiu ligu mužov a preto, aby ich žena nestihla odchodom za lepšim uraziť a ponižiť ich ego, rozidu sa prví. Su to muži nevhodni do života. Ja takeho psychopata nemám a moj vie, že milujem len jeho, lebo len on ma pozna. Sme tak duševne prepojeni a tak si dôverujeme, že on vie, že sa nemusi bať, rovnako ako ja. To iba v povrchnych vztahoch sa chlapi boja. Tam kde je laska takyto strach nehrozi.

slobodnemaciatko

"Zlato, budu vacsie kozy. Tesis sa?"

A teraz vazne. Neviem, ako mu to chces povedat normalne. Si si ista, ze to chces kvoli svojej spokojnosti a nie ako nastroj pomsty voci vsetkym, ktori ta odmietali?
Konecne mas pri sebe chlapa, ktory ta ma rad, taku, aka si, ale ty budes riskovat, ze stratis jedineho, ktory ta kvoli prsiam neodmietol?
Ak budes s nimi spokojnejsia, ok, to beriem, ale ak si myslis, ze ta urobia stastnou, tak to si nemyslim.

idijdjj

NIE, nestačí. Žena sa musí páčiť SEBE. Aj ked je vo mne kus diabolskej tužby, ale skôr po pomste. Ale robím to, aby som sa pačila sama sebe a mohla si dovoliť obliecť oblečenie, čo som vždy chcela, aby som sa citila so sebou spokojne.