Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

sne-zienka

idijdjj, áno, každý chlap sa rád pozrie na pekné veľké prsia, ja sama mám trojky ale aj ak by som mala menšie nikdy by som silikony nechcela, pokiaľ by nešlo o zdravotné dôvody, alebo že by boli naozaj nejako zdeformované napríklad po nehode, lebo sa mi silikóny nepáčia, je to neprirodzené a nepekné, aspoň pre mňa osobne. Ak ťa má chlap rád, tak proste aj keby si mala nulky tak si myslím, že mu to vadiť nebude, pokiaľ nie je ten typ, ktorý je na tie veľké prsia vyslovene zaťažený a takých čo to fakt preferujú nad všetko ostatné veľa nie je. Nám sa tiež páčia určité veci na chlapoch ale ak ľúbiš, tak proste niektoré chybičky krásy neriešiš, každý má niečo. U teba je problém hlavne to, že sa nevieš zmieriť s minulosťou a sama so sebou, takže v prvom rade by som riešila toto - pretože sa obávam, že časom zistíš, že ti ani tie silikony nepomohli tak ako si to predstavuješ, pretože hlavný problém bude niekde inde.

dobreuz

Platiť mailand za „cecky“ len kvôli tupcom, OMG... A že sú Slováci vraj chudobní keď vyhadzujú peniaze na také somariny. Simiona má pravdu, nech si tí chlapi urobia také veľké prsia na svojom tele.

DanielBB

Ved o to ide, stala sa Miss najkrajsia vyhrala aj ked ma male prsia! Cize prsia niesu podstatne ..
Mne sa paci na tejto fotke
m.topky.sk-

a nech ai kto co chce hovori serem na komenty nejakych vygumovanych pubertakov co maju plne gule a hormony nimi metaju mne sa take baby pacia!

mirec411

idij..., najprv k hlavnej téme: - Kalgan ti dal doslovný návod, takže stačí skopírovať a uložiť so zdôraznením, že ti to naozaj robí psychické problémy. Najlepšie je povedať to v Slovenskom jazyku, ak teda rozumie...
----------------
Mimo hlavnej otázky máš ešte dosť rečí, ktoré mi udreli do očí nielen ako mužovi... Cit.: -
... Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. ....... A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost."
Milá Idijjdjj, radšej nechci, aby som ti tu robil nejakú "profilovku" charakteru a povahy, lebo budeš .... :(
Začínam si myslieť, že "malé prsia" nie sú najväčším problémom tvojej bytosti... Máš v sebe kalkulatívny pohľad na mužov, na ktorých pozeráš asi len ako na rodinné "kasičky" - schopné, či neschopné platiť.
No a ťažko sa mi pozeralo aj na tvoje následné vyhlásenie, že ti urobí dobre, ak (potom) mužov odmietneš pre nedostatok €, či nejakú fyzickú nedokonalosť. Takže tvoj súčasný vzťah pláva na vode? Nuž, skús toto povedať svojmu "konzervatívnemu" priateľovi, ...daj mu šancu vedieť, aká si. Bolo by to fér.
Po týchto tvojich dodatkoch už rozumiem všetkým dôvodom na zväčšenie pŕs ...a preto som neposlúchol tvoje "nariadenie" a nenechal som si "hlúpy koment" pre seba.
Máš čo na sebe meniť... Prsia? - tie budeš mať rýchlo a lacno, ale...
Máš hrozné myslenie a faktom je, ako tu už niekto napísal, že sa povyšuješ (už teraz).

matuso

Vsak posli foto svojich prs a mi zhodnotime ci su ozaj tak male ako tvrdis, mozno je to len v tvojej hlave, to mas ako s tymi anorektickami ze su vychudnute na kost a myslia si ze pribrali a musia schudnut.
Takze foto bitte

idijdjj

Jaro: si zrejme analfabet, pretože ja som sa nikdy kvoli prachom nepovyšovala, akurat som poukazala na zavistlivu náturu tohto národa. Typu: nemám (€, kozy, dobreho priatela,priatelku) ja, nech nemáš ani ty.

Simiona: ja nemienim byť tučna aby som mala prsia.

maciatko: zase si tu laska moja? ked nepotrebuješ nič načo tu stale si? ja tomu nerozumiem?

Kalgan: vdaka, jediny normalny prispevok zatial

DarkThought

Áno, tu sme všetci chudáci bez peňazí, ktorí nemajú partnerov, čo nás tak zožiera, že musíme útočiť na dievča na internete. Strašne žiarlime, prepáč nám to ;)

Jaro85

Joj moja bo pracujes niekde v Rakusku alebo v Nemecku ci v Britanii tak sa tu reraz ides povysovat nad slovenskym narodom .. normlane mu povedz ake mas mindraky z malych prs a hotovo.
Nieco typu
Drahy, idem si dat spravit silikony cmuk cmuk na licko ..
Ako scena z filmu CukyLuky
:-DDD