Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?

Príspevok v téme: Ako povedat priatelovi, že si idem dať spraviť prsia?
idijdjj

Otazka najma na ženy, čo to maju za sebou...ako ste im to povedali? Mam 23. Už desať rokov nenavidim tuto časť môjho tela. Môže za to rodina, "kamaratky", okolie, media, spoločnosť. A nech ma nik nechlalochi s fake utešeniami, lebo realita je inde, stači si pozriet komenty k novej miss tu či na fb:www.topky.sk

Cely život sa mi chalani v mojom veku vyhybali kvoli malym prsiam, aj 20ročni si radšej vybrali 13tku, ak mala prsia. Dokonca mi to jeden na drzovku povedal, že by som bola pekna, ak by som mala prsia. Staršim mužom som sa však vždy pačila a vdaka absencii otca aj oni mne, avšak stale mam pocit nizkeho sebavedomia, nemozem ist napr. do fitka, lebo sa mi tie miniprsia stratia v sportovej podprsenke, nechodim von medzi seberovnych, bud sama na nakupy, aj tak skor obzeram ako kupujem alebo niekam s priatelom. Citim že bez tych prs neviem a nemožem plnohodnotne žiť. Už 10r. ma to serie a pochybujem, že sa niečo na tom zmeni. Po seberovnych uprimne ani netužim, lebo su to ešte deti, navyše nie su zabezpečeni a nevedeli by sa postarať o rodinu. Ide o vlastnu spokojnosť, kedže mi to pomože najma psychicky, citit sa konečne vyrovnane a spokojne so svojim telom. A ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost.

Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som.

Za rady dakujem, hlupe komenty si ušetrite.

simiona

Ja som do 30 bola veľmi chudá a mala veľmi malé prsia. Ale brala som to ako výhodu, lebo so správnym oblečením som mohla chodiť aj bez tej zväzujucej podprsenky. :)

Ked nejaký chlap mal poznámku o veľkých prsiach, odkázala som mu, že keď ich tak chce, nech si ich spraví na svojom tele.

Po 30 som niečo pribrala aj prsia sa mi zväčšili. Teraz sú pre mňa také akurát.
Zadarmo a bez rezania do tela. :D .

Kalgan1

Tak mu povedz to, co si sem napisala. Dlho ma to hneva, mam kvoli tomu nizke sebavedomie a citim sa menejcenna a neatraktivna, naozaj by mi to urobilo radost a psychicky pomohlo, mala by som stastnejsi zivot a bola by som rada, keby si sa pokusil ma pochopit a stal pri mne, pretoze ta lubim.

Stati takto?

idijdjj

Kalgan a Milan: ale ved ja som si od učastnikov fora nepytala povolenie na túto opku. Ja na nu idem bez ohladu na to, čo kto povie. Pytala som sa na RADY, ako to povedať priatelovi. Doteraz som žiadne rozumne odpovede nezaznamenala, len utočenie slovačikov, ktori si zrejme taku opku nemozu dovolit alebo ktori si nevedia najst zivotneho partnera a tak utočia.

DarkThought

idijdjj: Ty sa pýtaš, že ako mu to povedať. Keď ste teda tak strašne prepojení, mala by si to vedieť aj bez nás.

Milan38

Dievca nechcel som reagovat ale ked vidim ake "vysoke" je tvoje IQ a ze tvoj zivot sa toci len okolo ceciek tak ti predsa zareagujem.
Ty si vlastne uz rozhodnuta ze tie prachy vrazis do plastikovych vemien tak co tu potom riesie?
Normlane mu povedz, idem ai dat spravit umele kozy lebo som najvacsia nestastnica pod slnkom pre tie moje ceculky a len to ma spravi stastnou zlato.
Amen

idijdjj

darkthought: Každy v tomto fore sa ma doposiaľ snažil: 1.odhovoriť od opky; 2. onalepkovať, 3. neporadiť

Ja som si problem priznala uz v povodnom prispevku - aj nedostatok sebavedomia, aj male prsia, z ktorých to vyviera. Čo si priznali učastnici fora alebo ako radili? LEN utočili. Ale áno áno, ja som ta nevyrovnana, ktora nedopraje inym.

Kalgan1

1) zaujimaju ta komnety k novej miss na FB
2) ..."Ano, robim to AJ z dôvodu, že mi urobi dobre, ak uvidim ako ku mne rovesnici zmenia postoj s prvym vystrihom, no ja ich odmietnem pre nedostatok € alebo nejaku ich fyzicku nedokonalost."
3) "Trapi ma však, ako to povedat priatelovi, kt. je dosť konzervativny a pačim sa mu taka, aka som."

Takze sa v zivote riadis detskymi nazormi druhych ludi, pricom odsudzujes svojich rovesnikov za ich detske nazory. Nemas rada, ked ta druhi ludia sudia, ale ti sudis druhych a este sa im aj skodoradostne chces pomstit. Mas priatela, ktory ta lubi taku aka si, ale zaroven vsetkym chlapom ide len o velke kozy, takze vlastne svoju priatelovi neveris?

Zijeme naozaj v divnej dobe, kde ludia ludia mozu mat taketo antagonisticke postoje. Ale aby si nepovedala, ze tak nemam ti tu komentovat prispevok, tak ti predsa len radu dam. Ak uz tak strasne tie poondiate velke kozy chces, tak si ich urob a zi si stastny spokojny zivot, v ktorom ta podla tebe ludia budu lubit nie pre to, aky si clovek, ale preto ake velke mas cecky.

DarkThought

idijdjj: Ty si proste nevyrovnaná sama so sebou a svojim vzhľadom. Nechceš si priznať problém, tak útočiš, to niektorí ľudia robia, takže nič nové.

idijdjj

Ze ma vobec napadlo sem pisat. Už viem kde je problem. Zavidite moc slovač yebnuta, že si niekto na to zarobi a kupi si? Alebo snád to, že nemam frajera 3tej cenovej čo sa za taku picovinu rozide? Pokojne píšte, aka som vulgarna a utočna. S každym sa bavim vždy len tak, ako si zasluzi. Maciatko vobec nebola slusna, ale srala si neustale do huby. Ja som si ista laskou svojho priatela a keby chcel ist napr. na plastiku nosa alebo pohl.organu (ak by také bolo) tak ja nemam s tym najmenší problem a nebudem sa obavat, ze si najde kvoli krajšiemu nosu či vacsiemu vtakovi inu babu, lebo viem, že ma rad len mna. Chapišto? Či v inom jazyku treba? :)