Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor
Divoka minulost
zuzulik, otvorila sa mu mozno len preto, ze niektori ludia vedia tocit len o sexe a to v krcmach v stave opilosti, to je ich hlavna tema, perverzne reci
Tym ze ti toto vsetko vyklopila sama od seba ti prejavila velku doveru, znamena to ze ti veri a berie ta ako nejaku spasu. Ze ty ju zachranis z jej zleho obdobia a dokazes jej ze su tu muzi ktori za nieco stoja. Mozno ti to ale radsej nemala hovorit lebo je normalne ze mas teraz taketo myslienky. Ale ja si myslim ze sa k tomu uz nevrati. Podla toho ci pises to nerobila preto, zeby bola nejak posadnuta sexom a len jeden partner ju nudil, ale skor preto, ze mala predtym zlomene srdce, bola sklamana, zranena, co sposobilo ze sa stala citovo otupelou. Jej skutocne ja ktore tam niekde vnutri pod tou maskou driemalo sa ale predralo zas na povrch a zistilo, ze takto zit nechce, ze ju to nenaplna, ze vlastne tuzi po laske. A potom stretla teba. Musi ta mat velmi rada ked sa ti tak otvorila hoci si zrejme neuvedomuje co tym moze sposobit. Inak mam kamosku ktora sa jej podoba, tiez mala par rokov takych divokych, potom stretla spravneho chlapa, vydala sa, su spolu 15 rokov, maju dceru a ona je 100% verna a max. spokojna. Maju krasny vztah, ani sa nehadaju, nemaju ziadne problemy ani krizy.
Bzučo, teraz si zabzučím ja a je len na tebe, či môj bzukot zachytíš, kam až ho necháš preniknúť a ako s ním naložíš.
Obaja ste spravili chybu a nielen jednu. Vraciaš sa do minulosti, ktorú už nezmeníš, to už bolo, nechaj to tak. Nechal si do svojej mysle preniknúť červíka, ktorý nahlodáva dôveru vo vzťahu a už teraz si začínaš predstavovať, čo všetko by sa v budúcnosti mohlo stať. Kam sa to ponáhľaš? Tam ešte nie si! Uvedom si, že žiješ v prítomnosti - tu a teraz, tak rieš prítomné okamihy!
Vidím to ako tvoj problém vyrovnať sa s jej minulosťou, povzniesť sa nad tým, zbaviť sa červíka pochybnosti a začať veriť. To dokáže len silný jedinec! Bzučo, si silný jedinec???
Nedokážem ti vysvetliť jej konanie a nedokážem pochopiť ani tvoj sex v stave opitosti. Kto z vás dvoch je bez viny? Kto z vás dvoch si môže dovoliť hodiť kameňom?
Je to tvoj vzťah, ty sa musíš rozhodnúť čo a ako ďalej a či vôbec ďalej. Či dáš vašej láske šancu. Láska je mocná čarodejka, tá dokáže narobiť s človekom divy. Je to len vo vašich rukách, hlavách, srdciach...
Tiez v tom vidim len manipulaciu a ine. Ona ti zahra divadlo, ake len chces. Pozeraj sa na jej ciny, na sposob jej zivota.
To, co ti tu piseme, teraz budes prekrucat, sam na to prides neskor. To uz vsak budes obraty o iluzie, o lasku, o peniaze, o vzacny cas. Bohatsi o skusenosti, o ktore si vsak vobec nestal.
Nechcela som jej zivotopis, to by mi nepomohlo, skor nieco, co si si vsimol aj ty a comu pripisujes vahu.
Ta tvoja raz bude velmi stastna, ked nepozna tvoju minulost, zijes len pre pritomnost a buducnost s nou neriesis.
No asi tak kazdy mame nejaku minulost, ja som o svojej napriklad nieco povedal a nieco nie, respektuje to a nevytahuje na mna nic, raz to skoncilo a zijeme v pritomnosti :)
V tomto musim s mircom suhlasit. Veris, lebo verit chces. Nie ze by si veril, to by si sa nepytal tu a nemal pochybnosti.
Urcite, ako kazdemu muzovi ti lichoti, ze dievca, ktore zazilo uz tolko penisov, odmietne vsetky penisy sveta kvoli tebe, kvoli laske k tebe.
Aj bezdomovec moze tuzit po inom zivote, das mu byvanie, pracu a prax dokazuje, ze sa vrati k svojmu sposobu zivota, lebo nic ine nepozna, lebo tam nema zodpovednost, ktora by ho zvazovala, lebo nemusi predstierat, ze je dobry a slusny obcan.
Rovnako suhlasim s mircom v tom, ze ak v zene/muzovi ten moralny naboj nie je, zazracne sa neobjavi.
Budes jej verit, skusis to, bude ti to trvat roky, kedy ti trkne, neviem, mozno az ked nieco chytis a mozno ani vtedy nie. Laska je totiz slepa. Vidime druheho takeho, akeho chceme vidiet, v nasich ociach je krajsi, nez v skutocnosti je.
Ak ta naozaj miluje, bude naplnena, bude mat sex a bude mat lasku, co viac zena moze chciet? Minulost je minulost, nechaj ju tam kde je a nepochybuj o nej a ver jej, lebo sa popalite na tom :/
Potom ako narazila na wall a zretela z cock carouselu si nasla teba. Peniaze a zabezpecenie. Nic ine. Ale ver si comu chces. Ked si ta kompletne omota okolo prsta, znici tvoju nezavislost a nahradi ju zavislostou na nej, ukaze ti pravu tvar.Pribeh o nedavnom kontakte s ex's je zvyseny (z nejakeho dovodu panikari, zrejme pre tvoje opravnene pochybnosti) psychologicky natlak na to aby ta k tomu rychlo dotlacila strachom ze o nu prides.
Dalsia manipulativna technika je vydieranim ze ak je vo vstahu stastna, tak nepodvadza. Priprav sa o nejaky cas na nekonecny prival poziadavkov ktore ju urobia stastnou a ak nie..vies co ti hrozi, tak si to rozmysli milacik a rob co ti kazem a rob ma stastnou.
Moj nazor je ze jej na to skoncis a vyhodis dost rokov von z okna pre nic len pre bolest a stratu. Necham ti nadej ale nie vela aby si s nou nestravil cely zivot.
Ak je v prispevku terminologia ktorej nerozumies Google, RTFM a rozsir si vedomost
bzučo, ona ti porozprávala o svojej minulosti, ...nechala ťa prečítať jej komunikáciu s milencom... - a ja píšem a hovorím aj tebe: - Toto je ako kyselina na vzťah. Skôr či neskôr ho rozožerie na prach.
S tým čo robíš, sa stretám často. Vysvetľuješ, obhajuješ, dôveruješ, dúfaš..., pretože sa ti páči. Nie že by si veril..., ale TY CHCEŠ veriť.
Ona tvrdí, že už nikdy NECHCE sex bez lásky. Doteraz to mala v povahe, nevadilo jej to, ...a zrazu sa v povahe objavil morálny pohľad? Aké pekné, že?
Obaja v tomto prípade klamete sami seba. Ale to vidím ja. Vy nad tým nebudete nejako hlbšie uvažovať.
No nič...., stačí. Aj tak ti to nepíšem aby som ťa od niečoho odhovoril. Viem že urobíš to, čo okrem "šafranových" výnimiek robia všetci. Ostaneš s ňou.
Zamilovanie je už raz také... - neobsahuje reálne zhodnotenie takmer ničoho, aj keď ide o život. Ale snaž sa.
PS: - bzučo, tvoj príbeh je aktuálna príležitosť na poučenie: -
Neverte , že... - Čo oko nevidí, to srdce nebolí.
Pre vzťahy toto veselé porekadlo neplatí.