Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor
Divoka minulost
Balance, napodobne
Sloniecko - áno, máš pravdu. Popísal si svoju skúsenosť. Tak ako chcel... Tie rečnícke otázky boli použité všeobecne. Vyznievali, ako keby som sa pýtala Teba, hoci boli kladené všeobecne. Uznávam. Prepáč. Nebola by som Ťa oslovila, keby si predtým neoslovil Ty mňa. V podstate som len chcela oceniť, že si mu zaželal, aby mu to vyšlo.../teda čo sa Tvojho príspevku týka/...
Zasnemzasnem to aj na psychiatrii majú prístup na internet?
Lastura
"Myslíš, že bude bzučovi4 ľahšie, keď ju nechá ísť."
Nebudem citovat vsetko, co si napisala. Len by ma zaujimalo, kde v mojich prispevkoch som nieco take pisal (?!)
ON CHCEL VEDIET SKUSENOSTI MUZOV, ktori nieco podobne zazili, tak som mu napisal, myslim si, ze dost podobny pribeh. Ale NIKDE som mu neradil, aby ju nechal ist. Zazelal som mu stastie, nech mu vyjde, ale kedze ani jeho, ani ju nepoznam, neradil som mu nic take.
Jedna vec si je nieco mysliet na zaklade skusenosti a o niecom sa dohadovat. Ja som pisal, ze clovek (nezalezi na pohlavi), ktory dlhe roky zije neviazane, ten to ma v povahe a povaha cloveka sa len tak nezmeni. O tom som presvedceny, tych malo vynimiek, ktore poznam su asi fakt len na prsty jednej ruky. Ale nie je to nemozne. Nic viac, nic menej. Napisal som mu presne to, co chcel (a neklamal som, naozaj sa to stalo), je uz na nom, co z toho vyvodi, ba ci vobec si to precita. To uz je na nom.
Naozaj žasnem.
1. Bzuco len zavidi, že si nezatrtkal viac ako ona. Proste on môže a žena nie.
2. Prečo s nou bzuco je? Zrejme je to typ atraktivnej baby, za ktorou sa všetci trhaju a ked im ublizia, hrešia na všetky ženy. Ale tie mile slušne poctive baby zostali pre nich len kamaratky.
3. Chlapi, čo tu pišu, že je prostitutka, su pokrytecki prostituti, navyše zavistlivi, ked ma/mala žena viac sexu.
4. ZIADEN Z VAS ktory yebe všetko, čo sa mu otrči, si nezasluži slušne dievča a ešte niektori pišu že pannu :D Možno znamenie panna bude, ale panna určite nie, pokrytecki kkti :DD
Nastala emancipacia milovani, ženy maju povolene robiť to, čo ste vy robili roky a desaťročia :D Serie vás to moc, zlatička moje, moc, všakže?
Mirec, som rada, že som ťa pobavila! Vari si sa tam našiel? ; ) Kde kričím???
Omen, ...a vidíš tu niekoho, kto si uzurpuje PRÁVO, že len jeho smer a jeho cesta je správna?
...alebo tu niekto niekoho NÚTI, aby "kráčal jeho smerom, jeho cestou"?
Je tu dosť názorov a dosť pohľadov aj z vlastnej skúsenosti, ...a k tomu patrí aj subjektívna rada. Každý sa ju snaží dať - dokonca aj ty :D
Inak..., príspevok od teba je dosť veselé čítanie :)
Príde mi vhodné napísať jeden môj citát z knihy: -
"Ukáž človeku cestu, ale nenúť ho po nej kráčať."
Práve to tu robí dosť ľudí, ...tak prečo robíš taký krik? :D
Muzov sa chcel opytat, ci maju podobnu skusenost a ako to riesili a zien na ich nazor. Citajte ludia, citajte!
Ľudia do našich životoch nevstupujú len tak náhodne... Majú nám UKÁZAŤ smer, cestu. ale nemajú právo TVRDIŤ, že len ten ich smer, tá ich cesta je správna. A nemajú ani nárok NÚTIŤ iného, aby kráčal tým ich smerom, tou ich cestou. Každý z nás má slobodnú vôľu a právo vydať sa aj inými cestami...
Funeral, ty si moj clovek..