Divoka minulost

Príspevok v téme: Divoka minulost
bzuco4

Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor

Honeybee1

Moj ex sa predo mnou dva roky stretaval iba na sex. Smola, ze som sa este aj rovnako volala menom. Grc. Nikdy som na to nemohla zabudnut. Na zaciatku sme aj spolu mali sex tam kde ju mal s nou. Postupne sa mi zhnusil az sme sa rozisli.

mirec411

bzučo, ...ktokoľvek, kto prežil "divokú (- sexuálne búrlivú) minulosť", už nie je schopný vydržať v monogamnom partnerstve. Nechcem tu rozvíjať odborný výklad, a preto uvediem dôvody "prečo" len v skratkách:
- u búrlivákov (mužov, či žien) veľmi rýchlo prichádza k pocitu monotónnosti vo vzťahu s jedným partnerom
- vypestovali si návyk na pestrý sexuálny (...a toho sa už nedokážu zbaviť)
- majú skúsenosť s mnohými povahami... a preto si v hlave vytvorili predstavu "ideálu". Od súčasného partnera by chceli, aby mal v povahe niečo z tamtoho, niečo z druhého, tamto zase z iného, atď...
- videli a prakticky vyskúšali toľko pohlavných orgánov a sexuálnych praktík, že opakovanie sexu s jedným partnerom im čoskoro príde monotónne a nudné
- ....
- tvoju partnerku pozná toľko mužov, že už nikdy nebudeš mať pocit, že patrí "len tebe", ...alebo že raz nadobudneš pocit, že UŽ patrí len tebe. (Hlboko v jablku je červ, ktorý už zrástol s jablkom)
- už nie je možné postaviť váš vzťah na dôvere. Nikdy. (...a to už prakticky začínaš cítiť aj sám)
- tvoja priateľka (a všetci jej podobné ženy a muži) oddeľujú sex od svojej bytosti - teda fyzickú zradu vôbec neberú ako duševnú zradu partnera a nemôžu ma ť ani pocit, že tým partnera hlboko ponížili aj osobne, aj spoločensky.
--------------
V krátkosti som napísal naozaj len pár bodov. V skutočnosti sa takýto a podobní ľudia pokladajú za "ľudí absolútne nevhodných na trvalý vzťah" (čiže sú v jednej rovine s alkoholikmi, narkomanmi, chorobnými žiarlivcami, agresívnymi neurotikmi, chronicky nezodpovednými ľuďmi, ...a pod.
Moja rada - neurob chybu. (Viem, že jej minulosť v tebe vzbudzuje "sexuálne fantázie", ale práve ony stoja za stovkami absolútne nešťastných vzťahov. Nie všetci totiž odišli včas...)
Úplne vážne zober do úvahy svoj pocit, pretože ako som napísal v knihe: - "Vnútorný pocit človeka je budúcou pravdou. (A to platí aj v prípade, keď sa človeku zdá, že jeho pocit je "nejaký absurdný", čudný, či nelogický.)