Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor
Divoka minulost
Fuj, 12 milencov, veď to je už obyčajná žumpa, kadečo mohla pochytať.
mirec411 - nechem ju tu obhajovat, ale nenapisal som tu uplne vsetko, len tie najpodstatnejsie veci. Keby som to mal vsetko opisovat ako to je, to by bolo na dost dlho. To obdobie mala necele 4 roky, predtym mala 2 partnerov na nie dlho, co ju dost sklamali. A mala okolo 12 mi;lencov za ten cas. 4 roky je dost dhla doba a casom jej to prestavalo robit radost. Ze sex si aj uzila ale potom bola smutna. Preto s tym prestala. Viem, ze doverovat takemu cloveku, co to takto riesil, je tazsie, ale ja jej zatial verim. Len sa skor obavam, co bude po par rokoch, ked ten vztah uz nebude taky intenzivny ako teraz
Honeybee1 - tiez mi to niekedy neda a si predstavujem ze co robila s tymi chlapmi, ako sa vlastne mohla takto oddavat sexu. A aj to, ze kazdy znamy, ci uz na fcb ci v reale moze byt jeden z nich. Nehnusi sa mi, skor mi je z toho smutno
balance - nebudem tu pisat podrobny zivotopis, ak chces nieco podrobnejsie rozobrat, napis mi na pokec, mam taky isty nick. Na Slovensko som sa chcel vratit tak, ci tak, akurat idem o 4 mesiace skor. O tom dopisovani som sa dozvedel od nej. Som chcel vediet viac o tej csti jej zivota a nakoniec mi dala precita spravy, aby som sa presvedcil, ako to bolo. Vacsinou tamuz bolo odmietanie len za ucelom sexu. Len s tym jednym to nakoniec dohodla. A ci s nim bola ci nie, vie naozaj len ona. Mne povedala, ze nechela sa takto stretavat uz.
slobodnemaciatko - Nepozname sa tak, ako keby sme boli 1,5 roku spolu, to je pravda. Ale ja z nej citim uprimnost, som vraj prvy, co ju naozaj lubi, prvy co ho aj rodicom predstavila a je toho viac, co ma presviedca, ze je to tak, ako vravi. Sex potrebuje a ze sa teraz ked nie sme spolu aj sam spravi a radsej pocka na mna, lebo ten sex je uplne iny ako bez citov a taky uz nechce. Testy sice neukazala, ale ze bez ochrany nechela vobec. Bola prazdna ked s nimi sexovala a chybala jej laska. Teraz miluje a aj je milovana a ten pocit je uzasny, tak to aspon vravi, ze uz nechce byt sklamana. Neviem ci je uplny opak, tazko to z tych par riadkov vycitas.
Ako cloveka ju vnimam ako velmi citlivu, velmi emotivnu. Sala z nej dobrota a nemyslim si ze to je zamilovany pohlad. Podobny pohlad maju na nu aj moji znami a rodicia. To, ze nedostatok sexu riesila takto aj mna prekvapilo, ale bola dost dlho bez sexu a ze jej to liezlo riadne do hlavy. Ja nie som nadseny, ze to tak riesil, snazim sa to chapat, ale ide mi to tazko. Momentalne jej doverujem, inac by som to nedal takto na dialku. Skor sa obavam toho co moze byt, ked zaciti potrebu. Tvrdi, ze taketo uz nechce, ze ju to nenaplnalo stastim, ale stale je tam pravdepodobnost, ze sa to stane
Ja si myslim, ze uz je. Bohuzial.
Suhlasim so slobodnymmaciatkom. Ty pre nu budes len kotva, istota a ona si aj tak bude robit, na co je zvyknuta. Ty budes za toho sprosteho, ked to mam tak povedat.
Si si isty, ze je to jej divoka MINULOST?
1. si myslim, ze sa vobec nepoznate. Fungujete spolu kazdy druhy mesiac. Vies, co ona robi zatial a s kym?
2. ked sex potrebovala tak, ze bola bez neho nervozna a ked si to robila sama, tak jej to nestacilo, teraz jej to staci? Uz nie je nervozna? Uz ho potrebuje, len kazdy druhy mesiac?
Vacsina zien potrebuju sex, su nervoznejsie bez neho, to je normalne, ale myslis, ze vacsina zien sa ide teraz rozdavat a roztahovat nohy kade tade?
A ked ho tak potrebuje, tak je zavisla od sexu a to ty laskou nevyliecis. Bude to robit aj pri tebe, lebo musi, kym sa nebude liecit.
3. A co pohlavne choroby? Ukazala ti nejake testy?
4. Sex, aky ona robi, robi z ludi prazdnych, bez emocii. Si si isty, ze dokaze lubit? Ze jej potreby nie su nadradene vsetkemu inemu?
5. Preco si vzdy dobry a verny clovek k sebe pritiahne svoj uplny opak?
Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Mohli sa nestretnut len kvoli niecomu, ze niekto proste nemohol, ale vyzera to, ze sa stretavat neprestanu. Preco by ho mala potrebovat, ked sa stretavali len kvoli sexu?
a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu
ak len kvoli nej, tak to urcite nerob
Ruky preč od takej, jej vernosť nič nehovorí.
Nedokazem si o nej utvorit ziadny obraz, neviem, aky ma vztah k praci, k rodine, aka je, co robi, ake ma zaujmy, konicky atd, viem len ze mala viac partnerov kvoli sexu, neviem ani v akom veku, ani co to je viac a za ake obdobie.
Pardon, tak kde ho mal s nou som myslela. Plus stale som ju stretavala. A tym sa mi zhnusil este viac. Niekto mavne rukou, ze minulost. Ale bohuzial, ludia iba klamu samych seba.