Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor
Divoka minulost
Co hovorim na Funeral Director?
Pise to tak, ako keby ju poznal, pritom nepozna. Vytvoril si o nej urcity nazor a z neho asi nespusti. Z tych par riadkov, co som tu napisal ju nikto nemoze spoznat. Ja som skor chcel pocut nazor niekoho kto mal podobnu skusenost, ako to dopadlo, alebo ako to riesil. Namiesto toho ju niekam zaradil a ked poviem nieco ine, tak som vlastne chudak, co si nieco nahovara. Asi mi neuverite, ale aj ked ju lubim, nie som ten typ, co sa blaznivo zalubi a prehliada veci, co by mu inac neprekazali. Praveze nic mi na nej nevadi, az na to, ze ta jej minulost je pre mna trosku tazsie stravitelna. Ja nevidim vsetko cierno alebo bielo. Preto ju nechem odsudzovat na zaklade niecoho, co som nemal moznost zazit.
Ale asi to tu zbytocne pisem, aj tak si o mne a aj o nej budete mysliet svoje. Aj tak dakujem za prispevky, urcite mi to nieco dalo
bzuco a co hovoris na Funeral director? Tiez sa ti pokusa otvorit oci a ty nic. A nikto tu nemoralizuje pokial dobre citam, len sa snazime porozumiet tvojej situacii.
Ja neviem, ja som počul rôzne názory od starších mužov...
vraj z kur**vy najlepšia matka, lebo že si ťa bude vážiť že si ju zachránil, že ti bude vďačná a tak, že sa ti odmení a bude ti verná...
ale kto vie, podľa mňa je to tak 50/50... niekto má také, niekto zas iné skúsenosti. ja by som to neriskoval, ale ty by si mal robiť ako to cítiš ty. ak máš pochybnosti a pýtaš sa tu na fóre, tak by som ti odporúčal to radšej ukončiť.
ak chceš môj pohľad, tak mne by to rozhodne vadilo a nechcel by som takú na dlhodobý vzťah.
balance - co tu hľadám? Som to pisal, že niekoho kto ma nejaké podobné skúsenosti a názor žien. Len mám pocit, že väčšina z prispievajú ich takú skúsenosť nemá moralizuje. Ja nevravím, že tvoj názor je zlý ale ani dobrý. Prečítam si všetky a popremýšľam o Tom, ale rozhodnutie je na mne.
Ináč ona nepije alkohol skoro vôbec, mňa tiež brzdí, čo mi ale vôbec nevadí, má svoj byt, slušnú prácu, takže pre peniaze so mnou nie je. Ako hovorím, môže byť pravda aj to čo ty vravíš, alebo niekto z ostatných. Tato tema je vlastne o sexe, tak o ňom točím, ale určite nie stále.
slobodnemaciatko - 12 nie je počet čo mi povedala, ja som trošku pridal, pre istotu
Bzuco tebe to stale nedochadza. To ze zacala so sexom v dvadsiatke a ze to nebolo ono mas od kial..od nej..? A to si myslis ze ta krmi cistou pravdou? Povie ti to co mas vediet a to co chces pocut. Je jej jasne ze svoju minulost neutaji, hlavne ked ju pretiahlo vsetko zive naokolo takze ti to vyklopi sama akoze totalne otvorene a ze teraz mi doveruj a opovaz sa to neocenit lebo ona velmi lutuje prefukovane roky velmi velmi.
Inak tych 12 alebo kolko to bolo si vynasob 3x a dostanes sa blizsie k realite preboha mas pred styridsiatkou a toto nevies? No ved preto asi ta ma kde ta ma.
Ale mas pravdu ze to s tebou mysli vazne, preto ta predstavi(la) blizsiemu okoliu atd, ale ved ides strcit hlavu do opratky takze nech kazdy vie kto je oslik a ze to dokazala. Pravdepodobne sa budes casto otriasat. Ale ved o par rokov (tak dva max) sa tu zastav znova a opytaj sa kde robis chybu vo vstahu pretoze polovicka neni stastna. To uz budes cisty..
Si so zenou ktora je po prime, tych co jazdila predtym uz take davno nechcu (stare) takze jej to konecne doslo a ide ulovit co sa da kym sa aspon nieco da aby po takom zivote neostala sama (a mozno bez financii, pravdepodobne chybou nejakeho ineho chlapa haha kto by tomu neveril)
V podstate je to lepsie nez rozpravka pretoze v rozpravke je dobro odmenene dobrom a tu sa ty coskoro aj rozkrajas aby jej bolo lepsie. No aspon humornejsie to je.
navravaj si lasku, kazdemu co chce.
ja sem uz nepridem. mal si sancu utiect vcas. niekomu stacia len iluzie, hlavne, ze nie je sam.
nebude to dobre, ale uzi si sex. aj ty tocis len o tom.
Van-ness - momentálne je to dosť presvedčivé, že má miluje, len tie pochybnosti moje môžu narobiť galibu, ja si to uvedomujem
Omen - ja si uvedomujem, že vracanie sa do minulosti nie je dobré. Treba o sebe vedieť aj čo bolo v minulosti a mne to teraz vŕta hlavou. Viem,že je hlavne na mne, ako to dopadne. Môže byť, že ona ma bude ľúbiť a mne tie pochybnosti prerastú cez hlavu. Nedá sa to len tak hodiť za hlavu. Ani ja nie som bez viny, ale sex bez citov má nikdy nelákalo a mal som pár možnosti. Bol som silný jedinec a asi tak mesiac dozadu sa z ničoho nič začali tie pochybnosti predierať na povrch. Ak s ňou chcem vzťah, viem, že je tráva začať od seba
Zuzulik8 - ďakujem za tvoj príspevok, som čakal, kto napíše niečo o podobnom prípade. Ja ju vnímam podobne, ako si písala. Z jej správania sa a celkoveho vyžarovania cítim, že ju to úprimne mrzí a hanbí sa za to. Je to pre mňa ťažko stráviteľné a pochopiteľne. Keďže som nebol v jej koži, ani to nemôžem presne pochopiť. Verím, že to bude podobný prípad, ako tvoja kamoska
Bzuco nehnevaj sa, ale to su uplne rozpravky.
12 chlapov za 4 roky??
Akoze uplna Popoluska, ktoru laskou zachranis pred jej vlastnou promiskuitou.
Nemam ružové okuliare, ale z celkového dojmu z nej, mám pocit, že je to dobrá žena, len mala smolu a urobila chybu, či skôr viacero chýb. Nechcem.ju obhajovať, skôr pochopiť a zistiť, či sa jej takéto chúťky nevrátia. To môže ukázať len budúcnosť
no jo, good luck, naco sem pises, ked si presvedceny o svojej pravde :)
ja by som zdrhla, ale to som ja
moj kamarat si takto zastava jednu alkacku, uz tolko upustil zo svojich zasad, hlavne ze ma obcas sex. ty sa mu podobas. niektorym nestastnikom staci len malicko..
Nespomenul dom úplne všetko, len to čo som chcel riešiť. Ale dám ešte niečo o nej. So sexom začala neskoro, až po 20 a nebol to pekný zážitok. Potom nemala sex pár rokov, bola v zahraničí a nestretla nikoho normálneho. Potom keď sa vrátila tak sa jej časom podarilo mať 2 vzťahy, no obaja muži mali skôr záujem o sex ako o vzťah a to zistila až neskôr. Potom sa trápila, ale ten sex jej chýbal. Keďže zanevreli na mužov, tak chcela aspoň ten sex mať a neviazat. Nevravím, že ja to plne chápem. Nešla však s hocikým, najprv si písali, ak sa zdal v pohode dali stretko a ak aj tam bolo všetko, tak potom bol aj sex, ale nikdy vraj po prvej schôdzke. Niektorí aj tak brali ohľad len na seba, preto tých už nekontaktovala a skúšala iného. Pre mňa je nepochopiteľné že to takto ťahala asi 3,5 roka, ak ju to nerobilo šťastnou, aké nebol som v jej koži.
Nie som sopliak, obaja máme pred 40 a obaja sme si niečo prežili. Nemam ružové okuliare, ale z celkového dojmu z nej, mám pocit, že je to dobrá žena, len mala smolu a urobila chybu, či skôr viacero chýb. Nechcem.ju obhajovať, skôr pochopiť a zistiť, či sa jej takéto chúťky nevrátia. To môže ukázať len budúcnosť