Divoka minulost

Príspevok v téme: Divoka minulost
bzuco4

Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor

bzuco4

Ako vidím, tých príspevkov sa tu namnozilo.
Nebudem reagovať na konkrétne, to by bolo na dlho, tak aspoň tak všeobecne.
Som so svojou priateľkou, lebo ju ľúbim. To sa rodilo pomaličky, najprv cez písmenká a potom aj cez stretnutia. Vzťah na diaľku nie je ľahká vec, ale dá sa zvládnuť. Ti čo si tým neprešli to ťažko pichopia. Nie som s ňou preto, že je krásavica a mám s ňou dobrý sex, ako tu niekto naznačil. Je to obyčajná žena, ktorá mi je sympatická a skôr sa mi začala páčiť jej osobnosť. Niektorí si aj tak budú myslieť svoje, ale ja nie som po uši zaľúbený, zblazneny do nej. Riadim sa aj rozumom. Povedala mi veci čo nemusela, mohla ich zatajiť. Ja jej dôverujem, bez dôvery sa nedá budovať vzťah. Ale nie je to slepá dôvera.
Túto tému som neotváral na to, aby som čítal, že ku..a ostane ku..vou. Také reči stačí keď pôjdem do krčmy a mám ich dost.
Tak ešte raz, budem rád ak niekto prispeje, ale niekto kto má podobnú skúsenosť a aj to trochu opise. Lebo mám pocit, že veľa z vás nič podobné nezažili, ale svoj názor hneď a radi vyjadrite. Aj ste si podobné neprežili, ťažko to pochopíte.
Už sa tu nebudem ďalej vyjadrovať, ale budem rád za vaše názory, či skôr skúsenosti

jshjsdncc

s tych odsudzujucich komentov je mi uz na smiech, kazdy len o tom aka je k...a, ale keby ste mohli do nejakej zastrcit tak by ste nevahali ani chvilu, kazdy nech sa pozre sam na seba, smutne na tom je len to, ze chlap moze mat aj 100 zien a je to ok a zena, ked ich ma viac je hned za k..u

mirec411

Meridian, je naozaj fajn počuť (čítať) niečo také. Želám vám nech to ostane také pekné navždy. Harmonických a dobre žijúcich párov nie je veľa... ---- V každej serióznej knihe čitateľ nájde to, čo ho silne osloví, či ukáže iné uhly pohľadu. Ako hĺbavý človek by si určite našiel toho dosť aj ty, a dospelé deti ani nehovorím... Ak by som ti mal poradiť, tak si počkaj na druhú knihu "Ako si rozbiť manželstvo". Názov je síce veselý, taký bude aj štýl písania, ale inak pôjde o veľmi serióznu tému určenú pre manželov. No a s ňou by mala prísť na trh aj ďalšia, ktorá by okrem iného už teraz dokázala vysvetliť všetky otázky a problémy, ktoré riešia ľudia okolo vzťahov napr. aj tu na fóre. V nej to už pôjde fest do hĺbky... a aj s príbehmi, aby bola "živá" a prehľadná. Lenže takýto druh kníh sa nerodí "z večera do rána", ...trvá mi to akosi dlho :) Nie je ľahké dať do textu aspoň časť sily zo živej prednášky.

Meridian

mirec411
áno viem ,keby sme sa bavili z oci do očí je to iné.
Aj viem ako to viznie hlavne mužskému pokoleniu.Priznám sa po tvojej nečakanej reakcii som sa rozhodol,že si kúpim tvoju knihu.
Mimochodom nerozoberajme to ďalej kúpim si min.jednu tvoju knihu...
Ktorú by si mi poradil?Žijem v skvelom manželstve vyše 25 rokov a mám dospelé samostatné deti..
Nenapísal som v skvelom z povýšenosti ani z nafúkanosti myslím to vážne .

mirec411

meridian, ďakujem že si ma pochopil a že sa neurážaš. Máš dobré príspevky, ale niekedy vieš prekvapiť niečím... - no takým... :)
Čítať ťa budem, ale reagovať radšej nie, lebo je to (hlavne) o čase ...a písaný text nie je "živé slovo", takže tak...

mirec411

Meridian, (11.45 h.)
najradšej by si rozobral aj traktor do poslednej súčiastky :D , pretože rád filozofuješ. No tak nám povedz, či je vôbec prakticky(!) možné, aby niečo ostalo "bez pohybu" - teda v úplnej stagnácii. Stačí odpovedať áno/nie, ...a podľa toho budem vedieť aj to, kedy naposledy s tebou niekto vydržal sedieť a debatovať :)
Alebo vieš čo? - nepíš mi už nič, ...priznám sa, že podobné "debaty" sú pre mňa len stratou času. Takže ďalej už len tak - pre zamestnanie tvojej mysle kúsok z tvojho citátu: - (11.45 h)
--------
"Môj názor :ak sa chceme pohnúť z miesta;
Toto môže platiť len pre ludí ,ktorý zastavili na mieste.!"
-------
...a ten tvoj objasňujúci príklad so spätným zrkadlom :D :D ...no bavil som sa :D
Nechceš sa zamyslieť nad tým, že ak človek prehodnocuje svoju minulosť, poprípade napísané slová, tak to znamená jeho pohyb vpred?
No nič..., aj tak je to len hádzanie hrachu na stenu... Budeš si rozumieť s Omen - ja proste na vás nemám ..... :)