Poskodeny mozog, mozgova hmla, neurcite zdr problemy

Príspevok v téme: Poskodeny mozog, mozgova hmla, neurcite zdr problemy
Kaido

Co mam s tymto robit? Skusil som vela veci, nic nepomaha. Len pribudaju dalsie zdr problemy. Uz 3x behom mesiaca mam zapalenu predkozku, neviem co s tym, stale jest ATB je riskantne.
Okrem toho ako ma niektori poznate uz vyse 3 rokov mam strasne tlaky na hrudi, zaludku, myslim ze to suvisi z nervovou sustavou. Mozgova hmla cca 2 roky, nemoznost zaostrit z mozgom, nepricetny pohlad, pocit ako keby som mal poskodeny mozog.
Do toho znicene travenie, tras koncatin a svalov ale niekedy fakt velky, non stop unaveny aj ked dlho spim.

A ako keby toho nebolo malo, mam uzkosti a tazke depresie. Kazdy den rozmyslam ako najlepsie skapat, lebo s tymto co som popisal sa predsa neda zit a nie to este niekolko rokov. Skusil som fakt vela a uz neviem ako dalej.

Tomaas 12345

Kaido aj ja som mal psoriatu a to na oboch laktoch no zmizla mi po tom čo som postupne vysadil mucne jedla, a každý den pil deci mrkvovej stavy. Verím že aj tebe zmizne psoriaza, a aj mykoza ak spravíš hore uvedené.

Kaido

Srnec
Wtf, to nemyslíš vazne. Budem sa tváriť že som tvoj príspevok nevidel.

Btw odkedy mám tieto problémy tak nemasturbujem skoro vôbec.

Kaido

Problemy stale pretrvavaju.

NO pridali sa dalsie, rozsirala sa mi psoriaza uz ju mam na celej hlave, zacina sa na ruke. Nic nepomaha alebo len slabo nejake drahe masticky.

Dole mam chronicku balanopostitidu recidiv. Mam tam mokvajuce vyrazky striedajuce sa s klasickou mykozou, ak zmizne jedno, objavi sa druhe a takto uz 3 mesiace. Ster negativny, pohlavne choroby neg. Uz asi 3 koznu navstevujem a davaju mi len amste ktore nezabeeraju a ak hej do 5 dni to tam mam zas. Cele zle.

EV365

Voda z kyslej kapusty je balzam na žalúdok. Okrem kyseliny obsahuje kopa telu prospešných látok, urýchli hojenie.

EV365

Po pár dňoch dezinfekcie žalúdka by sa mali rany zahojiť a obnoví sa produkcia kyseliny. Trávenie bude od začiatku do konca bude fungovať.

PS: Nejedz chemikálie ktoré sa dostanú až do hrubého čreva a tam zabijú užitočné baktérie. Len to čo sa vstrebe najneskôr v tenkom čreve.

EV365

Zlé trávenie v žalúdku spôsobuje zlé trávenie v črevách. Baktérie v žalúdku zabíja kyselina. Asi máš málo kyseliny. Baktérie spôsobujú infekciu žalúdka: červený pažerák alebo vredy. Tie aj pri malom množstve kyseliny pália. Používanie neutralizátorov kyseliny stav ešte zhoršuje. Ešte horšie sú lieky typu blokátory pumpy.

Kúp si kyslú kapustu, vytlač z nej pol deci kyslej vody a vypi po väčšom jedle. O pár dní by sa mal byť v poriadku. Nie je to definitívne riešenie, ale sa dá ľahko používať. Kyselina mliečna sa v tele vstrebe, škodí len baktériám v čreve. Na rozdiel od iných kyselín.

Kaido

Bubuu
So zaludkom hej, mal som helicobacter, teraz mamvam aj nevolnosti ranne, nemozem hocico zjest. Ale skor som mal crevne problemy a problemy so stolicou, to zacalo ako prve.