Mám ju rád ale nevzrušuje ma.

Príspevok v téme: Mám ju rád ale nevzrušuje ma.
Frustraccia

Mám kamarátku s ktorou mi je skvele, ale nepáči sa mi. Doslova ju zbožňujem som jej nápomocný a vždy ochotný jej prísť pomôcť, ale príroda sa neozýva.
Nikdy nemám chuť s ňou do toho skočiť.
O moc radšej by som niečo tohto typu začil hociaj s nejakou mrchou, na ktorú mám nervy, ale priťahuje ma.
Občas mám výčitky, že som povrchná sviňa a nepozerám na iné hodnoty, ale k čomu mi je taký vzťah, keď ju vnímam ako segru, za ktorú by som si dal do kolena rezať, ale proste nemám chuť z nej zhodiť šaty. Však taký vzťah je smutný.
Sám nie som majstrovské dielo prírody, ale takto to cítim a vnímam.
Som na tom zle?

simiona

Boli články, vedecké. Medzi partnermi musí byť iskra, príťažlivosť, vedecky povedané, musia si navzájom voňať. Vtedy majú najväčšiu šancu splodit zdravého a životaschopného potomka.

Naopak, v prípade incestu sa často rodia postihnuté deti. Vid rómske osady, kde spí brat so sestrou, syn s matkou.

Ty, teda tvoje telo, ju berie viac ako sestru. Máš ju rád, pobil by si sa pre ňu, rozumiete si, ale nepriťahuje ťa.

Viem, že potomkov ešte asi neplánuješ. Ale väčšina ľudí ma v sebe niekde v podvedomí zakódované, chcem zdravého potomka. Vraj, pekný partner=zdravý partner. Preto chcú chlapi ženy, ktoré sa im páčia. Aj ženy chcú chlapov, ktorí si im páčia.

Je to aj v čakrach. Môžte ma opraviť, keď to nemám presné:

1. Čakra-prežiť.

2. Čakra-niečo chcem.

3. Čakra-moja vôľa.

4. Čakra-láska.

5. Čakra-moje vyjadrovanie.

6. Čakra-intuícia.

7. Čakra-duchovno.

Správne?

slobodnemaciatko

Ani partner z rozumu a s dobrym srdcom ti nezaruci, ze nepodlahne svojim pudom, ci vacsine.
Zo strigy sa pod vplyvom chemie stane princezna? :-))
A myslis, ze bez chemie sa z princeznej nestane striga?

analyzator

Angelika3...dôležité je mať partnera z rozumu a s dobrým srdcom a sex nie je tak dôležitý...to je skutočne pravda. Ak si niekto ide ruky nohy zlámať, je to len preto, že zaklapla, pasca prírody, zamilovanosť. Spustila sa chemická reakcia ktorá spôsobí zvýšené libido a sexuálnu príťažlivosť s pocitom, že to bude navždy. Psychotický mozog. A s tým ruka v ruke aj chemická úprava mozgu. Neprimeraná eufória, prehliadanie skutočných vlastností objektu zamilovanosti, strata súdnosti a hanby. Nie kvôli partnerovej povahe sa zmení jeho správanie. Kvôli slabosti osobnosti a neovládania pudov. Čo žiadny zákon neospravedlňuje. Človek je povinný vždy sa ovládať a byť zodpovedný za svoje činy. Je to ako keď chytia vodiča s tromi promilé alkoholu. Sadne za volant len keď je triezvy. Práve alkohol spôsobí zmenu v mozgu. To isté sa stane v zamilovanosti. Zo strigy sa stane pomocou chémie princezná. Ale netrvá to večne. Preto zamilovanosť je obmedzená na 18-30 mesiacov. Pokiaľ tí dvaja spolu žijú. Ak sa nenaplní, môže zostať až do smrti. O tom už tu bolo napísané mnoho. Ako ho dosť z hlavy. V spomienkach. Takže zakladať na nej celý život, je veľký omyl. Hlavne ženy sú schopné kvôli tomu zničiť rodinu a nechať aj deti. Práve pre ne sa píšu zamilované tzv. romantické publikácie a seriály. Je to dobrý biznis. Ale veľmi škodlivý.

analyzator

Ospravedlňujem sa za zdvojenie príspevku.

simiona...nikoho do ničoho nenútim. A ak bude chlapec chudák, bude to až potom, keď bude mať vzťah a ožení sa. Je jedno či to bude z iskry. Potom začína život a končí sranda. A prečo ľudia potrebujú sex? Lebo ich k tomu nútia látky zabezpečujúce rozmnožovanie. Hormóny. A pudy. Ženskými pohlavnými hormónmi sú estrogén a progesterón. U muža je hlavným hormónom testosterón, no podobný účinok má aj androsterón. Čo sa týka iskri, zamilovanosti, to je len podvod prírody. Všetci vedia, že Tvoj miláčik je chuy, len pre Teba je to poloboh. Samozrejme na to prídeš v manželstve veľmi skoro. No a je rozvod. Našťastie aj to príroda ošetrila, zamilovať sa môžeš raz, maximálne štyri krát. Vôbec nie je nutné sa zamilovať. Ale podstatné pre pekný vzťah je byť citovo dozretý, empatický a vážiť si svojho partnera, oceniť že si Ťa vôbec zobral a spojil svoj život s Tvojím. Vytvoriť rodinu, na základe čoho vzniká aj láska. Pravá láska. Ak budeš mať šťastie, vydrží až do smrti. V starobe sa budeš môcť spokojne pozrieť na svoj život. Netreba sa opičiť po väčšine. Ak niečo robí väčšina, znamená to len, že to robí väčšina. Nič iné.

analyzator

Potom začína život a končí sranda. A prečo ľudia potrebujú sex? Lebo ich k tomu nútia látky zabezpečujúce rozmnožovanie. Hormóny. A pudy. Ženskými pohlavnými hormónmi sú estrogén a progesterón. U muža je hlavným hormónom testosterón, no podobný účinok má aj androsterón. Čo sa týka iskri, zamilovanosti, to je len podvod prírody. Všetci vedia, že Tvoj miláčik je chuy, len pre Teba je to poloboh. Samozrejme na to prídeš v manželstve veľmi skoro. No a je rozvod. Našťastie aj to príroda ošetrila, zamilovať sa môžeš raz, maximálne štyri krát. Vôbec nie je nutné sa zamilovať. Ale podstatné pre pekný vzťah je byť citovo dozretý, empatický a vážiť si svojho partnera, oceniť že si Ťa vôbec zobral a spojil svoj život s Tvojím. Vytvoriť rodinu, na základe čoho vzniká aj láska. Pravá láska. Ak budeš mať šťastie, vydrží až do smrti. V starobe sa budeš môcť spokojne pozrieť na svoj život. Netreba sa opičiť po väčšine. Ak niečo robí väčšina, znamená to len, že to robí väčšina. Nič iné.

Angelika3

Tak to som sa celkom pobavila, najmä na tom ako ti dievča volalo, že masturbovala :-D neviem či číta brakové časopisy, kde ženám radia práve podobne trápne rady ako "zaručene" zaujať chlapa, alebo či také niečo skrslo fakt v jej hlave :-D
Smutným faktom je, že často práve chlap, ktorí sa dušuje nad tým, aké dôležité je mať partnera z rozumu a s dobrým srdcom a sex nie je tak dôležitý, tak keď sa potom nečakane zamiluje niekde vonku do nejakej, tak zrazu je schopný si kvôli vášni ruky-nohy dolámať a je ochotný opustiť celé rodiny aj svoj terajší život.
Jasné, že s partnerom opačného pohlavia nechceme mať iba lásku typu brat-sestra, to je iný druh lásky, aj keď tiež krásny, ale chceme predsa cítiť aj fyzickú príťažlivosť medzi mužom a ženou, inak sa celý vzťah spravidla končí ľahostajnosťou a možno zakrývanou nudou.
Taký prípad, že stretneme niekoho s kým aj po rokoch cítime príťažlivosť no zároveň sa milujeme a rozumieme si je veľmi vzácny, ale nie nemožný, nuž treba hľadať :-)