Tehotenstvo v 44

Príspevok v téme: Tehotenstvo v 44
Alzbeta75

Dobrý deň mám 44rokov a neplánovane som otehotnela a velmi ma trápi to že čo bude teraz čo robiť či porodiť dieťa a nechať si ho alebo ísť na potrat alebo adopciu Vôbec netuším a preto by som chcela počuť váš názor dievčatá a možno aj vašu skúsenosť vopred Dakujem Alžbeta

daniela2

najlepšie je odsudzovať niekoho za niečo, o čom sa presne nevie ako bolo. Týka sa to tak autorky príspevku ako aj naivného.

naivny

ja nie som typ, co bali zeny. Chcel som si to len vyskusat, ci by som bol schopny. A s tou babou na zastavke som sa celkom fajn rozpraval a citil, neslo mi o to, aby som ju pretiahol. Mna prekvapilo to, ze po bozkavani, ked som ju ani nejak neprovokoval a nehladkal na intimnych miestach si zrazu vyzliekla tricko. Teda vyvinula iniciativu tam, kde som ja iniciativu nevyvijal a ani nejak nemal v umysle. Tym sa odpisala, aj ked ma napadlo, ze ked sa ponuka, preco nie. Potom ze sa nakazim dacim od takejto. Z mojej strany nebol umysel pretiahnut, jednoducho som sa s nou prijemne citil, kym som nezistil aka je.

SofiaElla

dobreuz: napriek svojím názorom, aspoň nepôsobíš tak škrobene a zúfalo, ako mnohí iní z tímu "panictvo/panenstvo navždy, samota je mi súdená" ;). Mne sa zdá, že to dokážeš brať s humorom a to je veľmi dobrá cesta.
K téme: v prvom rade sa treba zamyslieť nad sebou a svojou ne/zodpovednosťou. (Nečítala som všetky príspevky, ale tvoje áno). Nechať sa nabúchať - to nesvedčí o nezodpovednosti. Písala si, že si učiteľka. Napísala si takú hrúbku, že o tom veľmi pochybujem: žijem s dvoma dcéramY. Asi to bude úplne inak s tým tvojim ne/zamestnaním.
V každom prípade, treba pozerať na tvrdú realitu: to, že si sa teda nechala nabúchať, znamená momentálne len toľko, že spermia oplodnila vajíčko. Nejedná sa o človeka, ktorý rozmýšľa, cíti, rozhoduje sa. Či už teraz, tak asi aj v budúcnosti absentuje a bude absentovať otec (v zmysle, keby už išlo o nasciturus alebo narodené dieťa). Máš dve dcéry, ktoré by tvojou nezodpovednosťou trpieť nemali. Určite nie tým spôsobom, že by si im nakoniec nedokázala zabezpečiť napr. vzdelanie. Ak si si však vedomá, že ďalšie dieťa zvládneš, tak veku by som sa až tak nebála.
V prípade, že sa rozhodneš, že je zodpovednejšie ísť na interupciu: asi každá žena má nejaké depky alebo výčitky svedomia po tomto zákroku. Ale je to zvládnuteľné a dokonca aj mnohé ženy, ktoré boli v pochybnostiach, neskôr uznali, že vtedy to bolo správne rozhodnutie.
V každom prípade, rozhodnutie je na tebe. Hlavne mysli na svoje dcéry a na seba.

dobreuz

Antisexx: „Dobreuz vzdy nie. Trebars aj tvoja mama ta mala neskoro a nesla na potrat comu som vdacna lebo aspon viem ze existuje aj fajn chalan :)“ ďakujem pekne, ale ja sa za fajn chalana nepovažujem :) A všetci ma „hejtujú“ za môj názor na vzťahy.

Bubliii

Jaj kontrolor je ozaj pripad, jak sa tu chvalil tym prvym sexom.. :D Lebo ja na toto forum chodim uz roky rokuce.. no minimalne tych 7 rokov urcite.. samozrejme zostala tu len hrstka povodnych diskuterov a kedysi tu bola citelne vyssia uroven a nezakladali sa temy o sprostostiach (slusne povedane), ale je zaujimave sledovat aki diskuteri sem chodia teraz. Mam pocit, ze skor si neskor sa kazda tema zvrhne uplne mimo povodny zamer.