Tehotenstvo v 44

Príspevok v téme: Tehotenstvo v 44
Alzbeta75

Dobrý deň mám 44rokov a neplánovane som otehotnela a velmi ma trápi to že čo bude teraz čo robiť či porodiť dieťa a nechať si ho alebo ísť na potrat alebo adopciu Vôbec netuším a preto by som chcela počuť váš názor dievčatá a možno aj vašu skúsenosť vopred Dakujem Alžbeta

Abcd888

No ja by som do toho nešla. V 44 je to už dosť neskoro podľa mňa. Najmä ak už by som dve deti mala, tak určite nie. Pravdepodobne by som šla na potrat.

Alzbeta75

Noelinka netuším čo je ten proces ale ja mám predsa 44 a neviem fakt netuším čo robiť je to velmi ťažká situácia

Noelinka

Ja by nechaka to dieta zato nemôže. A ked nieco mas 2 dcery. Ja mam 39 a dotersz som sa ku tomu nedostala mom som v procese ivf ani ja nie som uz " mlada "

babka korenarka

Ja by som do toho isla hned, uz mam viac, presvihla som to. Interrupcia je obrovsky zasah do organizmu, to nie je len tak, mozes mat nasledky.
Ak ti to situacia dovoli, tak kludne. Budes mat nove pekne obdobie.

Alzbeta75

Ahjaj s manželom sme rozvedení a otec dieťa ma uplne ignoruje žijem sama s dvomy dceramy
Dakujem že si si prečítala moju situáciu a odpísala

ahjaj

Vychovávať a porodiť dieťa ako 44 ročná je trochu iné, ako keď sa Ti narodí ako 20-30 ročnej. Keď je malé, a idete do parku, nevládzeš za ním toľko bežať, aj tie noci sú namáhavejšie, k nemu vstávať.
Som však toho názoru, že sa nič nedeje náhodne. A keď sa už prihodilo, ja som za to, aby sa to prijalo a prispôsobilo sa okolnostiam. Bude to namáhavejšie, ale v takomto veku má človek už aj nejaké skúsenosti, nič nepíšeš o svojej rodinnej situácii, o manželovi/priateľovi a deťoch.