Tehotenstvo v 44

Príspevok v téme: Tehotenstvo v 44
Alzbeta75

Dobrý deň mám 44rokov a neplánovane som otehotnela a velmi ma trápi to že čo bude teraz čo robiť či porodiť dieťa a nechať si ho alebo ísť na potrat alebo adopciu Vôbec netuším a preto by som chcela počuť váš názor dievčatá a možno aj vašu skúsenosť vopred Dakujem Alžbeta

Antisexx

Fuuu stuzkova, jedina z triedy dom na nu nešla a som stastna :D
A som za to aby si si dieta nechala. Dieta s handicapom sa moze narodit aj 20rocnej a hocikomu inemu ale na to nesmies mysliet. Aj moj otec má 61 rokov a je to uplne normalne :) urcite si ho nechaj

petroneta

Dobreuz, oboch synov, mladší je v tvojom veku, som hneď ako som sa dozvedela, že som tehotná, považovala za ľudí a milovala som ich. Manžel, ktorý bol taky, ze keď videl, že nesiem niečo ťažšie, okamžite mi to vybral z ruky, ma chránil ešte viac a počas dňa mi volal do kancelárie, či som v poriadku a ako sa ma v mojom bruchu jeho dieťa.

dobreuz

A ako napísala Abcd888, bol to len príklad, pre mňa tiež nič neznamenala stužková. Ľutujem, že som na ňu išiel, zbytočne vyhodené peniaze. Ani ma nezaujíma názor spoločnosti, ale ako učiteľka nemá dostatočný príjem a nejaké peniaze bude stáť dieťa. A nie, nie som rozmaznaný, tiež som si zažil, čo je chudoba. Aspoň nejaký životný štandard treba.

in blossom

ja som stale nepochopila a v zivote nepochopim, preco je stuzkova taka prudko dolezita pre cloveka-milion :D :D a nesmu tam byt dochodcovia :D : D ja som naozaj neni z tejto planety a zda sa, ze ani z tohoto druhu.

petroneta

Dobreuz, a zabiť preto plod, aby mu nešla na stužkovú ako dôchodkyňa? A co dôchodkyňa sa nevie pekne obliecť? Nevie sa smiať? Nevie tancovať? Co zle je na tom, byt na stužkovej ako dôchodkyňa? Vari sú do chodci podludia? Okrem toho ani nebude v dôchodkovom veku ešte celkom. Ten sa totiž posúva.

in blossom

abc, nehnevaj sa, ale toto "neskôr mu šla na stužkovú ako babka. Po ďalšie je v dnešnej dobe potrebné zabezpečiť deti čo sa týka financií." su absolutne hlupe argumenty. vek na stuzkovej je neskutocna hlupost a nechapem, ake mozgy mozu toto vobec riesit? :o ja sama som odignorovala aj moju vlastnu stuzkovu, lebo proste sme sa trieda rozhadali, takze ked budem mat decko vo vyssom veku, v zivote by som sa nad takouto kravinou ani nezamyslala a ak ono nahodou ano (ze by nezdedilo osobnost a povahu po mne, ale malo slabu a hlupu osobnost a riesilo, co si o nom myslia ostatni), tak s prehladom odignorujem aj jeho stuzkovu, to co je za p.vinu uz a nie raz som tento neskutocne hlupy argument pocula na margo starsich rodicov.

druha cast argumentu, dnes je potrebne zabezpecit dieta aj financne. no veru nie je. clovek ma dat dietatu lasku a vychovu, zabezpecit sa ma same, tak ako sa mali zabezpecovat jeho rodicia sami, moze byt rado, ze dostalo ten najkrajsi dar, moznost zivota. a to, ze mnoho hlupych dnesnych rodicov uz nevie ako sa strcit do zadku s prepacenim svojmu dietatu a potrebuje mat jeho "poloboh" zakazdym najnovsi iphone, take znacky, take dovolenky... tak to je chorou pomylenou dobou ale neznamena, ze to je spravne, NIE JE! a ked to aj milion hlupych instagramovych rodicov, co sa chcu chvalit bude tvrdit, tak aj tak sa to pravdou nestane, oni su pomyleni celi ako su a ucia to aj svoje deti.

a vek? niekedy mali zeny viac deti, lebo sa nechranili, nepoznali to, brali to ako hriech... to je jedno, v kazdom pripade zeny mali v tom veku uplne bezne niektore z tych poslednych deti a neboli postihnute.

autorka, rozhodni sa sama, ale prosim nie na zaklade toho, ze co vravi/pomysli si okolie, to mozes mat vieskde a aj ho tam maj, vsetci maju hlupe argumenty ale pomoct ti nikto nepomoze, ked uz by na to prislo, len papagajuju nazory druhych ludi. proste sama sa zamysli, ci si myslis, ze to zvladnes, ako sa citis zdravotne a tak, to jedine by som zvazila. ale neboj sa veku a financne, pozri, vychovala si dve dcery, otec tohoto dietata moze ignorovat, ale platit alimenty bude musiet, das ho na sud, prinutia ho na testy otcovstva a ak nebude platit, mozes poziadat stat o nahradne vyzivne, ktore potom od toho chlapa bude vymahat stat. cize nejake financie ty mat budes aj z "otcovej" strany, len nesprav tu chybu ze sa na to vykasles, mam taky pripad v rodine, ked sa chlap zachoval ako kkt a matka sa na to tiez vykaslala, hoci sme do nej hustili, nech ho da na sud, ale nie, ona nebude nikomu robit zle, bol jej hlupy argument.

proste, kasli na reci vseliakych mudrlantov, ale sama si povedz uprimne, ci si dokazes predstavit mat dalsie dieta alebo nie, to jedine si zodpovedz co najuprimenjsie a ak ano, tak to zvladnes, ak nie, tak vies ake mas moznosti

dobreuz

Petroneta - s tým súhlasím s Abcd888 že na stužkovú pôjde dieťaťu už ako dôchodkyňa... Ale každopádne je to jej život a vec, my tu môžme povedať hocičo, rozhodnutie je iba na nej.

petroneta

Dobreuz, keď som mala 19, aj mne pripadala generácia nad 40 rokov ako stará. Ale každý má iný zdravotný stav, záleží aj od toho, kto sa koľko hýbe.