Tehotenstvo v 44

Príspevok v téme: Tehotenstvo v 44
Alzbeta75

Dobrý deň mám 44rokov a neplánovane som otehotnela a velmi ma trápi to že čo bude teraz čo robiť či porodiť dieťa a nechať si ho alebo ísť na potrat alebo adopciu Vôbec netuším a preto by som chcela počuť váš názor dievčatá a možno aj vašu skúsenosť vopred Dakujem Alžbeta

Antisexx

Tak bozkavat sa mohli aj na tej zastavke ci kde to boli a nie sa tahat na intrak ;) takze chalan sa blizi ku kontrolorovi ... a este bude dievcatu vraviet ze je lahka, nemam rada ked to chalani nejakej povedia a pritom su taki isti.

Bubliii

Tak ja zas nesledujem vsetky temy, jeho som si ho vsimla v takej teme o manzelstve tusim.. uz si nepamatam nazov. Ja tipujem, ze je to este asi mlady chalan (pod 25), a nech hodi kamenom ten, kto je bez viny. Sama za seba viem povedat, ze bozky nemusia predsa vzdy viest ku sexu. Ale s touto temou to nesuvisi, tak to tu nebudem dalej rozvadzat.

Antisexx

Mne sa zase nazory naivneho nepacia. Odsudi dievca ktore si zoberie na intrak (zbali ju na zastavke a na intraku sa s nou bozkava) ze je lahka lebo sa nebrani atd. Ved ty si si ju zobral na intrak aby si ju pretiahol lebo si bol tam dole nechcem skaredo povedat. Keby sa odtahovala troska tak by si ju slusne povedane pomilova a odkopol. Alebo si ju na intrak zobral aby ste sa bozkavali a potom skladali basne? Nie. Potom sa ale blizis k povesti aku si dal jej. Takze ju neodsudzuj kedze si chcel spravit to iste.

Bubliii

A ja zas podporim naivneho, podla mna ma velmi dobre nazory, co som si vsimla aj v inych temach :) Inak adopcia je podla mna fajn napad.. taka zlata stredna cesta z toho vsetkeho. Zakladatelka sa nam tu uz asi neozve, ale tak co uz, nie je to jej povinnost

naivny

lebo ked zena rozhodne rozumom v zalezitosti tehotenstva v44 a bude citit inak, ako rozhodne, tak odvody do zdravotnej poistovne pojdu na cvokara a farmaceuticky priemysel.
Bezvadne z toho nevyviazne. Vsimol si si, pytala sa, preco by si ho mala dat zobrat. Keby to tak chcela, nepytala by sa znova. Tu je ona naklonena tomu, ze ho porodi, Len si nie je ista si ho nechat alebo dat na adopciu. Biele dieta je u nas ziadane, takze ostane na Slovensku a adopcia by prebehla rychlo. Je otazka, ci si ho skor nenecha tak, ze ho bude aj vychovavat. Ja tak rozmyslam, kebyze je moja mama tehotna, a nie je s otcom, no, besne, ale este besnejsie by mi pripadalo, kebyze ide na potrat, ako mat ako 22 rocny dovtedy surodenca. Keby sa tak rozhodla, neviem, asi by som si mamu nevedel vazit. Zeny su az na vynimky stvorene na to, aby zivot davali a nie ho brali.

Antisexx

Dobreuz vzdy nie. Trebars aj tvoja mama ta mala neskoro a nesla na potrat comu som vdacna lebo aspon viem ze existuje aj fajn chalan :)

dobreuz

Naivny??? Potom prečo je ľudstvo v takých troskách keď absentuje zdravý rozum. Vždy sa treba riadiť rozumom!