Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenstvo v 44

Príspevok v téme: Tehotenstvo v 44
Alzbeta75

Dobrý deň mám 44rokov a neplánovane som otehotnela a velmi ma trápi to že čo bude teraz čo robiť či porodiť dieťa a nechať si ho alebo ísť na potrat alebo adopciu Vôbec netuším a preto by som chcela počuť váš názor dievčatá a možno aj vašu skúsenosť vopred Dakujem Alžbeta

petroneta

urob si ešte jeden test. Ak bude negatívny choď o 3 dni ku gynekológovi. Môžeš byť prechladnutá, alebo stres, alebo čokoľvek.

simona1992

pekny den chcem sa spytat ak niekto vie poradit , meska mi mrcha asi 7 den , mam bolesti v podbrusku , a bolave bradavky , 1 aprila som bola u gin a nic tam nebolo este , mozem bit tehotna , robila som si test na 2den meskania a bol negat,, za kazdu radu vam dakujem

naivny

dieta caka je zena a nie muz. Spravne rozhodnutie je to emotivne, zeny su tak zalozene. Oni racionalne nebudu lutovat, ze sa rozhodli nespravne, ale budu uvazovat totalne citovo. Takze citove rozhodnutie, take co bude s nim spokojna.

Bubliii

Alzbeta vsak nepise, v ktorom je tyzdni, preto som tam smerovala tu otazku ze co na to lekar.. uz v 11tom tyzdni sa daju urobit iste krvne testy, ktore mozu preukazat mozne problematicke tehotenstvo, aspon mne ich teda robili.. ak by testy vysli v poriadku, tak preco ukoncovat zdrave tehotenstvo? Asi by som sa rozhodovala na zaklade toho, co som napisala, vlastnej intuicie a nazoru lekara, kludne aj viacerych.

Abcd888

No tak do určitého času je to iba zhluk buniek, takže má čas sa ešte rozhodnúť. Hlavné je uvažovať rozumne..

Bubliii

Guga no vies, Afrika je iny svet sam o sebe.. ja napr. nepochopim ako tam mozu praktizovat zensku obriezku, ved to je doslova tyranie deti a nikto s tym nic nerobi (rsp. ano robi, ale tamojsie zakony a viera v animalistickych bohov tomu ozaj nepomahaju).. ale to nie je len Afrika, vezmi si napr. Indiu - pochovavanie manzelky s muzom spalovanim zaziva, no parada.. ale to som zas klasicky mimo temy

Bubliii

Ahjaj, tak potom je vsetko v poriadku. Neboj sa, ono sa tam ma dobre. Aspon ja tomu verim :) kazdopadne keby si nu niekde narazila v bazari alebo tak, mozes skusit. Ja ani nie som krestanka, ale velmi sa mi pacila...

Guga12

v niektorých krajinách nie je povolené zabíjať bábätká, ktoré rodičia nechcú v matkinom bruchu. Je to protizákonné.
Čítala som o lekárke v Afrike. V jednom domorodom kmeni majú taký zvyk, že keď zomrie žena pri pôrode, vzhľadom na horúčavy ju hneď pochovajú. A predstavte si, aj živé narodené bábätko s ňou. Lebo že bábätko, ktoré si pri pôrode zabije matku nemá právo žiť! :-(