Alergici na peľ, čo vám pomáha? (okrem liekov na predpis)
Alergie
co mam nastudovane ja, je ye ak sa chces zbait alergie, musis vyriesit leaky gut.
ako prva pomoc ako potlacit symptomy vyuzivam face dunks, tu sa docitas, alebo google pouzi
ja ho vyskusam teda, je to moja posledna sanca ako prezit toto obdobie, teraz je to uz lepsie no na jar je to priserne :/ ako u vela inych
ten je dobry, tiez ho pouzivam, hlavne na zaciatku jarnej sezony, lebo vtedy len prejdem popri strome a kycham ako o zivot
Chod do lekarne a pytaj si allergodil, je to liek, ktory odporuca aj alergolog, teda aspon mne ho poradili. Je to prva pomoc pri alergii hlavne na jar, ked vsetko kvitne
je to mozne, no ja u mna staci, ze neprsi par dni a kycham stale a mam pocit suchej sliznice, nie je to bohvieco veru
Tiež som alergik, v lete trpím. Teraz už nemám nič, len každé ráno keď sa zobudím tak kýcham a soplím. trvá to tak pár minút a potom nič. Neviem čo to je, či len podráždená sliznica.
a sú tam aj nejaké účinné? lebo nie všetky sú oki, už som raz skúšala jeden homeopatický a bol úplne nanič :(
Ked kychas, vyskusaj si kupit sprej do nosa v lekarni. Mohlo by ti to pomoct kym sa dostanes na vysetrenie. Alergia vie byt poriadne neprijemna, viem o tom svoje.
Ty sa ideš "zblázniť" z kýchania a soplíkov??? : o)
"Vieš", že ťa vyšetria až na jeseň??? : o) Problémy s chápaním?! Vieš, veľké makové!!!
1. Nič nekvitne??? : o) V JÚLI kvitne kopec TRÁV, BYLÍN a tieto DREVINY - lipa, báza čierna. V auguste tie isté byliny a trávy, okrem psiarky!
2. "Alergickú nádchu" máš až vtedy, keď ti ju lekár diagnostikuje!
3. Takmer 3 týždne tu riešiš soplíky, namiesto toho, aby si zašla do lekárne a kúpila si antihistaminikum alebo zašla k lekárovi!
4. Alergiológ najskôr VYŠETRUJE pacienta, až potom, keď uzná za vhodné robí prick testy - TESTUJE, a to je sakra rozdiel!
5. Ak už teda "blázniš", zaplať si za testy v súkromnej ambulancii, aby si sa neocitla na psychiatrii.
Ďakovať nemusíš. Isto ti odborne "poradím" aj nabudúce! ;)
a dovtedy sa môžem aj zblázniť z alergie že? viem že ma vyšetria až na jeseň, no dovtedy potrebujem aspoň niečo čím by som to zmiernila