Alergie

smoula

zemlicka32 ale tak co sa tyka mna, som bola lebo mne aj radili ze to uz nie je normalne co sa so mnou deje kvoli alergii, a pekne mi pani doktorka potom aj sprej predpisala, ked citim ze volaco sa ide diat, tak sup streknem si :)

zemlicka32

Sammy hej vazne myslis ze je ich tolko? Co ja viem ako keby mam nejaku silnu potrebu a fakt mi byva zle co sa tyka prejavov tak idem aj ja len ono odradza mozno aj dlhsia cakacia doba na vysetrenia vies ako.

Sammy

Pisticka inak ale by si sa cudovala kolko ludi to necha tak ze k tomu alergolovi ani nejdu. Ved mne by ja neviem mne by bolo hrozne ja by som sa asi ukychala strasne :D

pisticka

Brunetka28 ty mas tiez problemy s alergiou? :) Ak som to teda spravne pochopila, reku ci si s tym potom bola aj u alergologa, ti robia aj testy aby si vedela a predpisuju lieky na to :)

brunetka28

Sammy prosím ťa a ako často si ho striekaš alebo ho treba striekať aby sa dostavili účinky? Je to tak, že povedzme až za pár dní človek pocíti nejakú úľavu?

miriarka

malekana a aj to mas nejake liecene alebo podchytene? ked si napisala, ze ti az stiahne dutiny, reku to by hadam aj nemalo byt vies ako.

zuzimulka

zemlicka32 jasne ved teraz je toho tolko ci alergia alebo astma, ze clovek by aj tak mal prist na to co mu prekaza. ved uz aj ja som si ho bola dat predpisat a nosim ho v kabelke :) lebo tak aj po vyletoch chodime a proste vsetko vsade kvitne :) uff :)

Sammy

Smoula vies co mne sa napriklad alergia prejavuje okrem klasickeho kychania, co je asi bezne aj na kozi, takze mi doktorka predpisala davnejsie okrem tabliet aj allergodil sprej a ten je super na taketo priznaky :) Malekana hej presne to poznam to ti az tak stiahne co?

malekana

Inak vazne uz ked si myslim ze je dobre, zrazu zacnem kychat ako besna a stiahnu sa mi dutiny ako keby, neviem ci je to tym ak sa kosi trava niekde alebo zo stromov nejaky ten pel mi vadi.

smoula

brunetka28 a na co konkretne sa pytas, ci funguje aj pri silnej alergii? lebo som asi prehliadla nazov ak teda si spomenula :)