Alergici na peľ, čo vám pomáha? (okrem liekov na predpis)
Alergie
Zandriara hej presne, ono je to fajn, ked sa clovek vie nejako odsledovat a vie kedy sa mu zacina alergia prejavovat, aby sa to dalo a mohlo este podchytit. Ved neraz som pocula, ze staci ze sa kosi pod oknami a ludia su uz celi spuchnuti, ked to citia. Je to fajn sprej na taketo priznaky. Zuzimulka no mi hovor, nebudem ani vytahovat zaluzie radsej :D
pisticka co si tak to bude riadne, uz ked teraz vidim ako tie okna vyzeraju tak rozmyslam ako sa hovori, ze je lepsie ich vymenit za nove :D ale nie zartujem :) no hold aj takto sa treba pripravit na sezonu :)
pisticka suhlasim s tebou tiez si ho davam, hlavne na zaciatku jarnej sezony, lebo to ked len prejdem popri nejakom strome uz kycham ako blazon :D
a nema ziadne alergicke reakcie kedze prave pomaha zmiernovat dane priznaky :)
Kajana tak vitaj v klube alergikov no :) Uz sa vsetci na to obodbie tesime, ked sa zacne, co? Vies co mne pomaha allergodil sprej a ten nosim aj so sebou. A este na dalsie na co sa netesim na jar je umyvanie okien, to ako :D Nepride ich umyt niekto za mna?
mate nejake typy ako alebo cim sa zasobit na obdobie alergie? chcela by som byt pripravena a mat po ruke nieco co fakt funguje :)
pisticka inak suhlasim, ze clovek ked si necha poradit, ako aj ja, tak pride na to, ze ten sprej je super. priznaky alergie ako mavam co sa tyka napriklad steklenia v nose to mi pomohlo.
Zuzimulka keby je to tak ako pises, ze by si clovek na to zvykol asi by sa tento sprej nemohol pouzivat dlhodobejsie no nie? A prave preto, ze ma take ucinky pozitivne na odstranovanie priznakov, je uplne ok si ho davat, v pripade potreby.
Zuzimulka to si nemyslim, ved to ako keby bolo tiez o tom, ze si si zvykla na to, ako sa ti prejavuje alergia a tym padom by ti tiez nebolo treba si ten sprej davat a vidis, aj tak to potrebujes potlacit, preto si ho davas lebo zabera no nie? :)
no v poriadku a praveze, kedze sa moze stale striekat do nosa pri takychto priznakoch nie je to uz postupom casu o tom, ze si na to clovek zvykne a potom mu uz nebude zaberat?
Smoula povedala by som praveze ze na to to je, aby sa alergikom cim skor ulavilo od priznakov. A nejako to do tela dostat treba a myslim si, ze je to lepsie ako nejake klasicke tabletove lieky, ci? :)