Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Alergie

kubita

zlozenie si mozes kludne pozriet na internete ale neviem o tom, ze by bol pre niekoho nevhodny. akurat teda, ze nie je vhodny pre deti, skor je urceny pre dospelych :)

christa366

mňa by skôr zaujímalo jeho zloženie, či je teda lepšie povedané vhodný pre všetkých alebo má aj nejaké výnimky

lizatko0

Mala som obdobný problém. Proste som sa cítila tak, ako keby som von vôbec nemohla chodiť. Hneď to bolo na mne vidno, že som alergik, no tento liek mi moc pomohol a vďaka nemu sa ani v tomto období nemusím báť chodiť von

svetlinka

ano, je to presne na tento typ alergie, senna nadcha, pel, proste tieto jarne alergie kedy to vsetko lieta a jednoducho sa tomu nevies vyhnut :)

Allie1

U nás teď začali poletovať tie chumáčiky biele so stromov a to je katastrofa pre mňa. Normálne chodím so strachom von. Myslíte si, že by mi to na to pomohlo?

kubita

ja mam dobru skusenost :) akoze pokial potrebujes aby sa ti uvolnil upchaty nos a neminula si cely pakel vrecoviek za jeden den tak potom odporucam vyskusat :)

Darla111

Dnes sme mali s kolegynami rozhovor v praci ohladom alergii, lebo zjavne sa na mna zacalo nieco take chytat a tiez jedna spominala, ze v tazkych chvilach pouziva allergodil. Mate s nim este niektora skusenost? Chcela by som vediet nan nazor aj od niekoho ineho

Mukel

Ja pouzivam extrakt z Perilly frutescens v tabletkach a musim povedat, ze je velmi ucinny. Po nasadeni dvoch kapsuliek denne som pocas sezony bez kaslania, soplenia, vytoku z nosa, svrbenia oci atd.
V lekarni, vhodnejsie kupit na nete, ich maju v dvoch nazvoch, a to perilaCaps a Peralgin. Ja pouzivam Peralgin (2krat denne 1tobolku) a som v sezone bez priznakov. Da sa kupit v roznych obchodoch na nete za rozdielne ceny.

Najčítanejšie články