Alergie

leuscha

alergia sa môže objaviť v každom veku. proste ti jedného dňa začne niečo vadiť a si hotová v tú ranu, lebo si s tým asi nerátala. no myslím si, že každý by mal mať aj na takéto ojedinelé problémy niečo doma, ak by proste

svetlinka

to uz podla mna nie, aj ked je pravda, ze asi sa to z nejakeho dovodu objavilo, moze byt, ze mas proste tychto alergiovych spustacov v okoli vela a nejak sa toho tvoj organizmus nasytil a tak sa ti objavila tato alergia alebo jednoducho mas alergiu a hotovo. v kazdom pripade by si mala rychlo nieco zacat brat na priznaky lebo sa teraz na jar zblaznis

paulita

prakticky to isté, že to proste nie je časté ale môže sa to stať. len som chcela vedieť, že či sa toho niekomu podarilo zbaviť keď sa to takto objavila, že z ničoho nič

svetlinka

co ja viem, tak sa to stava ale dost zriedka, vacsinou je ta alergia uz proste od detstva. ale moze sa to stat, ze sa proste u teba vyvinie casom. doktor co povedal?

paulita

prosím vás prišli vám niektomu na to, že máte alergiu na peľ aj v dospelom veku keď ste v detstve žiadne problémy nemali?

kubita

tak to si treba citat, ze naco to mas vsetky tie spreje, nie bezhlavo kupovat lebo to reklamuju v telke, lebo aj tak to ludia robia a to nie je uplne dobre. tento allergodil ten je urceny na sennu nadchu a celorocnu alergicku nadchu takze skor na ten pel a podobne

lajtmannlea

tak podľa mňa by takéto lieky mali fungovať na akúkoľvek alergiu, no zas odborník nie som. no ak tu má niekto s tým skúsenosť, tak by táto odpoveď zaujímala aj mňa

Wendy000

je tento liek vhodny len na niektore alergie, alebo sa da uzivat pri hocijakej. ci na zvierata, rastliny, prach....