Alergici na peľ, čo vám pomáha? (okrem liekov na predpis)
Alergie
No tak ale aj to je na nieco dobre. Vies do zivota poucena a ver tomu, ze ked budes vediet, co ti zaberie, tak uz len tak dobrovolne nebudes trpiet
však to, že človek si potom aj búcha hlavu, že toľko zbytočne trpel. no ale aj o tom to je. ak sa ale dá, treba si pomôcť a netrpieť zbytočne
za mna ti mozem povedat, ze sa oplati vyskusat. ja som kedysi tiez vahala, a som rada, ze som sa na to skusanie nakoniec aj dala, lebo odkedy ich uzivam, tak mam pokoj s problemami spojenymi s alergiou
kocky takze sa mi ho oplati teda kupit a vyskusat? lebo ja uz neviem, niekedy si myslim, ze mi nic nepomaha
tiez som este nemala problem ho niekde zohnat a to chodim do viacerych lekarni, lebo niekedy idem do lekarne pri nasom dome, potom idem v meste, potom idem v nakupnom centre, proste tam kde to mam v tom momente najblizsie a zakazdym ho mali
Podľa mňa hej ako ja som zatiaľ nemala problém ho zohnať. Bez neho už ani na rok. Moc mi pomohol
ahaa tak potom super, ked staci len ten a mate pokoj. no budem sa nan musiet popytat, ci ho maju aj v nasej lekarni
hej no detske lieky su zase specialne urcene pre deti takze to si treba potom v lekarni pytat :) hej? pomohol? tak som rada, ja som tiez zan bola hrozne vdacna a teda aj som. mne vystaci uplne sam, neberiem uz nic ine proti alergii
Mna by este zaujimalo, ci vam proste vystaci, alebo ho kombinujete aj s niecim inym?
tak ale to si myslim, ze ani nie je negativum,vacsinu takychto liekov proste deti nesmu. inak mam doma moc pomohol, bez neho by sme boli v tom najhorsom obdobi strateni