Alergie

kubita

hento presne som aj ja furt robila, furt vlasy zmyvala, strasne casto som prala, bundy som mala normalne v tych obaloch, kadeco som vymyslala a kedze muz je alergik tiez tak sme to robili obaja. ale pouzivame teraz ten allergodil co som spominala. to su kvapky a do nosa a to ked si rano ked pridem do prace streknem do jednej, do druhej dierky tak mam svaty pokoj skoro na cely den

daniela2

sieťka na peľ na okne, každý deň osprchovanie vlasov, ráno, keď prídem do práce hneď do umývarne, umyť si tvár, oči a nos a inak len trpieť.
Čítala som, že dobré na alergie na peľ je, keď alergici celý rok užívajú med. Ja si dávam občas chlieb s medom, alebo si dám med do čaju, ale nevšimla som si, že by som to tým pádom mala v tomto období lepšie... :-(

svetlinka

to ja vlastne ani neviem. proste kazdy rok ked som prisla tak mi predpisala ine lieky a ja som sa vlastne ani nepytala. mozno kvoli tomu aby si na to telo mozno nezvyklo a neprestali ucinkovat, to si akoze ja myslim ale neviem ci na tom moze byt nieco pravdy :D

miliaca58

to ti akoze preco kazdy rok meni tie lieky? co ti nezaberaju alebo akoze aky to ma dovod? lebo to je dost divny postup. mne ked nejake lieky zaberali tak mi nepredpisovala ine stale, to je podla mna zbytocne a aj to to telo zbytocne matie

Majus46

Aha tak to je v pohodicke cena celkom, pojdem sa na to teda spytat rychlo do lekarne kym fakt uz bude stale 20 stupnov a uz bude neskoro. A kolkokrat za den si ich mozes dat?

svetlinka

mne kazdy rok doktorka predpisuje nieco ine takze uz v tom vlastne ani nemam prehlad. som zvedava co na mna vytiahne tento rok

kubita

zalezi na tom kde ho kupuje ale tak od 5 - 6 eur :) a preco to tak je ti nepoviem :D proste si kupujeme ten co je bez receptu a hotovo

Livia33

Ja som pred dvoma rokmi začala brať Stopalerg. Kojila som vtedy a musela som od začiatku tehotenstva vynechať lieky na predpis. Toto mi odporučila kamarátka. Nefunguje zázračne, ale u mňa bola zmena veľká, stojí za to skúsiť. Iná kamoška im minule písala o vzorky, poslali jej