začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

depka

mamča...no čo ti ja viem ako sa cítim? tak samozrejme bolo aj lepšie:)ale je fakt že tu medzi vami sa navzájom dvíhame/držíme nad vodou a to my dosť pomáha

katty19

želám ti, mandyová, veľa trpezlivosti a pokiaľ sa nebudeš cítiť, odstúp od tohto človeka, niekto mu už len podá pomocnú ruku, musíš chrániť aj samú seba; ja som sa napríklad asi dva roky nerozprávala so svojim bratom:( mojim miláčikom, bolo mi hrozne, ale muselo to byť, aj on sa potreboval chrániť
takže držím palce, ale urob všetko aj pre seba, nechoď do toho, ak sa necítiš!

depka

mamča, veľmi pekne ti ďakujeme, a spätne ti ho posielame aj my:)všetci hlavu hore a nezabudnúť sa vždy usmievať:)...srandovne to znie keď to hovorím práve ja:)xi

depka

mandyová, mrkni sa na tie stránky čo som tam hodila, možno ti pomôžu a zodpovedajú ti mnohé tvoje otázky. Nemôžeš ho nútiť aby vyhľadal pomoc ale skús mu to nejako jemne naznačovať, veď nemusí ísť hneď na psychiatriu. Psychológ by mu zo začiatku trošku pomohol a on by ho tam už viac menej do tlačil...Nie je to také zlé ako to znie...Hlavne musí on niečo kvôli sebe robiť, a nie len kvôli sebe ale aj kvôli tebe a okoliu

mandyova

depka...
dost som pochopila z toho, co pises o stavoch, v akych je terza on...len mi prosim povedz, ako u pomoct?? co mam robit?? dostat ho k lekarovi je takmer nemozne...ale je hrozne pozerat aj na to, ze z casu na cas je tak velmi nestastny - ked ma depku..a ja som pri nom..s nim...a nezmozem nic...je to HROZNE