Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
O čom to je? Akože depresívni,epileptici,cukrovkári,srdciari....si to majú rozmyslieť,či si nechajú chorobu,lebo sa s nimi ťažko žije? Hmmm.Ja nič také nemám,ale možno so mnou sa žije ťažšie...Kto si dovolí posúdiť a porovnať?
no do kelu, teraz ma napadlo, že ja predsa nemôžem grckať...kvôli HAK-ku...takže sa to musí len zlepšiť
Depka,vystri sa pri tom počítači,uvoľníš žalúdok.A predýchaj sa,pekne pomaly.
mandyová, depresia je choroba, ako keď ťa začnú zuby bolieť a potrebuješ zájsť za lekárom, len je to omnoho vážnejšie a dlhodobejšie;
depresívny potrebuje pomoc okolia a nie posudzovanie!
vzniknú ďalšie depresie? no ak by sa nad týmto mal depresívny zamýšľať, tak ide polovica populácia k zemi, depresívny je rád, že to drží, a žije a nesiahne si na život, aj keď ho to nenormálne láka;
skor by ma zaujímalo, kde je prevencia a čo urobí každý z nás pre zdravý psychický vývoj napríklad svojích detí?
no tak teraz by ma do jedla nikto nedonútil, fuj už pri pomyslení sa mi dvíha žalúdok
cila neboj aj u mňa to tak je...
Môže...nemusí....Pre teba bude asi najvhodnejšie popapkávať...Čiže časté malé dávky jedla,ale najdôležitejšie v takomto prípade je riadne požuť.Neboj,v pohode.
mandyová
to sa veľmi pletieš...my sami musíme s tým bojovať vo vnútri a ani si nevieš predstaviť ako nás trápi keď sa niečo stane/pokazí vo vzťahu k ľuďom. My sa omnoho viac trápime ako normálny, zdravý ľudkovia. Tak nás nesúď