začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

depka

mandyová...pozri ja svojho borka strašne milujem ale zrejme som to nedávala dostatočne na javo, i keď si myslím, že viac sa už ani nedalo...keď som bola s ním tak bolo všetko OK a keď sme boli od seba vzdialený tak som bola v tak šialenej depresii, že až. A viem že aj keď to so mnou nevydržal, aj keď toho na neho bolo veľa tak aj napriek tomu ma miluje...i keď chce zabudnúť a ja som stále od neho vyžadovala viac a viac lásky, vždy som bola v obavách...je to zložité, alebo lepšie povedané, naše myslenie je až príliš zložité, príliš sa vo všetkom hrabeme a rozpitvávame...

katty19

áno, lenčok, ale osveta chýba, koľko ľudí s podobnými názormi ničí depresívnych, ja nebudem držať ústa, ked bude treba, narovinu poviem ako je tam dole

mandyova

moj priatel dnes bol so mnou..videla som ze nieco nie je s nim v poriadku, trapilo ma, co sa stalo..povedal ze ma depku, plakal..ze mysli na snrt, ale ze to nema nic spolocne so mnou...nechapala som...chcem mu pomoct, nenavidim depky, cakam kedy sa opat ozve...ze sa znova bude smiat

mandyova

cila
taky pocit poznam,tiez mam pocit, ze ma v skutocnosti nema nikto rad...je tazke takto zit, ale nevzdavam sa, pokusam sa lubit a mat rada druhych, mozno raz...

katty19

veľká nespravodlivosť, že? mandyová? a teraz si predstav, že ty sama máš v sebe lásku (nehovorím o láske okolia)a trpíš ako posledné zviera? lebo takto trpí depresívny!!!

panika

to mandyová
veľký omyl.Depka nemá nič s tým, či človek má alebo nemá lásku. Nedá sa to tým ovplyvniť

depka

mandyová...fakt neviem čo ti na niečo také mám napísať...asi len toľko, kým to nezažiješ tak nepochopíš! A ver mi, nikomu by som to nepriala. Ale nebudem ti brať tvoj názor