Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
mandyová...pozri ja svojho borka strašne milujem ale zrejme som to nedávala dostatočne na javo, i keď si myslím, že viac sa už ani nedalo...keď som bola s ním tak bolo všetko OK a keď sme boli od seba vzdialený tak som bola v tak šialenej depresii, že až. A viem že aj keď to so mnou nevydržal, aj keď toho na neho bolo veľa tak aj napriek tomu ma miluje...i keď chce zabudnúť a ja som stále od neho vyžadovala viac a viac lásky, vždy som bola v obavách...je to zložité, alebo lepšie povedané, naše myslenie je až príliš zložité, príliš sa vo všetkom hrabeme a rozpitvávame...
áno, lenčok, ale osveta chýba, koľko ľudí s podobnými názormi ničí depresívnych, ja nebudem držať ústa, ked bude treba, narovinu poviem ako je tam dole
Depka,nezažila som,aspoň nie v takej miere,ale chápem.Cítim,vnímam...
ahojky lencok:)
ten kto nemal skutocnu depresiu nikdy nepochopi!!!
veľká nespravodlivosť, že? mandyová? a teraz si predstav, že ty sama máš v sebe lásku (nehovorím o láske okolia)a trpíš ako posledné zviera? lebo takto trpí depresívny!!!
to mandyová
veľký omyl.Depka nemá nič s tým, či človek má alebo nemá lásku. Nedá sa to tým ovplyvniť
mandyová...fakt neviem čo ti na niečo také mám napísať...asi len toľko, kým to nezažiješ tak nepochopíš! A ver mi, nikomu by som to nepriala. Ale nebudem ti brať tvoj názor