Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
mandyova keby si poznala nase pochody myslienok, tak by si prisla na to, ze si myslime, ze nas nikto nema rad. Teda aspon u mna to tak je.
závisí, o aké bolesti ide, najprv vyskúšaj radu od mamči a poriadne sa napi a trocha si prejedz, potom, ak to neprejde, jednodňové vynechanie antidepresív ti nezhorší zdravotný stav, len v pondelok treba skutočne zájsť za lekárkou
mamča...no a na tých liekoch je napísané že znižujú chuť do jedla a tak som sa dnes aj cítila. Takže to môže byť aj tým.
Riadené uvoľňovanie je vlastne postupné kontrolované uvoľnenie liečiva do obehu
no tak tú otázku som si dala aj ja...a prišla som na to že je to zrejme s pomalou rozpustnosťou...moja starká mala nedávno také lieky že jej tiež nesadli, vzala si ich večer a potom na druhý deň jej bolo strašne zle (celý deň). Chudiatko...
Ahoj depka,pri užívaní psychofarmák je dôležité udržiavať žalúdok v pohode,čiže veľa tekutín a samozrejme normálna strava.Teraz hádam dodaj tie tekutiny,lieky neprestávaj brať,každé nastavovanie liečby môže mať podobné úskalia.Jasné,že konzultácia s doktorkou je len plus.
riadeným uvoľňovaním? to je čo? nerozumiem
už som kukala...a horšie je že tie tabletky sú s riadeným uvoľňovaním
pozri, moc ťa to bolí?