začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

cila

mandyova keby si poznala nase pochody myslienok, tak by si prisla na to, ze si myslime, ze nas nikto nema rad. Teda aspon u mna to tak je.

katty19

závisí, o aké bolesti ide, najprv vyskúšaj radu od mamči a poriadne sa napi a trocha si prejedz, potom, ak to neprejde, jednodňové vynechanie antidepresív ti nezhorší zdravotný stav, len v pondelok treba skutočne zájsť za lekárkou

depka

mamča...no a na tých liekoch je napísané že znižujú chuť do jedla a tak som sa dnes aj cítila. Takže to môže byť aj tým.

mandyová

ktory z tych co trpia depresiami myslia aj na svojich blizkych, lasky?? myslia aj na to, co sposobuju im? zeby depresie??..hm

depka

no tak tú otázku som si dala aj ja...a prišla som na to že je to zrejme s pomalou rozpustnosťou...moja starká mala nedávno také lieky že jej tiež nesadli, vzala si ich večer a potom na druhý deň jej bolo strašne zle (celý deň). Chudiatko...

mamča

Ahoj depka,pri užívaní psychofarmák je dôležité udržiavať žalúdok v pohode,čiže veľa tekutín a samozrejme normálna strava.Teraz hádam dodaj tie tekutiny,lieky neprestávaj brať,každé nastavovanie liečby môže mať podobné úskalia.Jasné,že konzultácia s doktorkou je len plus.