Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
krasne sny
no som si poplakala, lebo mam pocit ze je vela veci nanic...vsak zajtra viac napisem preco sa citim ako sa citim, ale vo vas mam oporu, dakujem:), mam vas rada
mamča tak teda sladké sníčky aj tebe...a dúfam, že nás prídeš pozrieť aj zajtra...my ten boj vyhráme:)
Aj ja prajem dobrú noc všetkým,raz pomáhajúcim,raz trpiacim...Každá vaša pekná myšlienka sa tu znásobuje...Sila. Klobúk dole pred vami,keby som ho mala.
no normálne som prestala myslieť na to že mi je zle:)hmmm...to sa všetci už ukladáte do hajan? Ste ako medvede, uložíte sa na zimný spánok:)) a čo tu zostanem sama?:(tak to asi budem pokračovať v mojom novom netovom denníčku:)
lencok a čo sa dialo? mala si si spomenúť na nás a hneď by bolo o kúsok lepšie...my ti veríme a spolu to dokážeme...:)úsmev
katty...dobrú nôcku aj tebe a nech sa ti snívajú len krásne sníčky...ale ak nie tak sa budem na teba hnevať:))) Aj ja ti ďakujem za všetko, mám ťa rada:)
xixi...že vraj my...xixi...samozrejme mi:)to si nevšímajte, škola nikdy nebola mojím obľúbencom:)))
prajem dobrú noc všetkým pomáhajúcim aj trpiacim:) mám vás rada:) a ďakujem
no na chvilku som bola mimo, ale uz som spat...za chvilku hadam aj do hajan pojdem...dnes poobede som sa naplakala, a teraz som zasa ok...zajtra vam napisem svoj zivotnmy pribeh ako som slubila...