začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???

lencok1

ahoj depka:), ako si sa vyhajala? ano napisem...len si idem este hlavku umyt, napapat sa, trosku upratat a hned sa do toho pustim

lencok1

krasne ranko vsetkym:), depka ja si tvoj blog citam, lebo ma zaujimaju osudy inych ludi, chcem ti len povedat ze mozno prave liecba depresie ta nasmeruje na tu spravnu cestu a ty najdes svoje prave ja, konecne budes vyrovnana a stastna, vsetko zle je na nieco dobre...hladajme spolu chodnicky lemovane vtacim spevom a rozkvitnutymi lukami, ktore si ostatni ani nevsimnu.

mamča

Nedá mi to,odpoviem..Prídem,kuknem aj zajtra,aspoň na chvíľu.Lencok,ak aj sú veci nanic,len ich pusti,zamávaj im,nech uvoľnia miesto tým lepším.Len nech to plynie,nikdy nevieme,v ktorej vlne pripláva zlatá rybka.A ďalšia..a ďalšia..

depka

ďakujem vám všetkým, nebyť vás tak by som sa už zosypala z toho rozchodu ale vy mi pomáhate...a neviete ani ako mi to pomáha:) Inak neviete náhodou prečo ma bolí ruka?neviete čo som včera vystrájala....žeby som ju dnes musela mať celý deň zakrútenú šatkou a musela som tvrdiť že sa mi to tak páči (image) :)

lencok1

MOZNO, ZE DNESOK JE JEDEN Z TYCH DNI...
ked rozum odhali netusene,
ked oko uzasne,
ked ucho zachveje sa blahom.
Mozno, ze dnesok
je jeden z tych dni novych zaciatkov, ked sa nam zda,
ze dovidime az k okrajom vesmiru

Krasne sny