Ako som napísala v názve, začali by ste chodiť s niekým o kom by ste vedeli že máva časté a silné depresie a že sa lieči na psychiatrii? Alebo by ste sa takému človekovi radšej vyhýbali?? Majú takýto ľudia vôbec šancu?
začali by ste chodiť s niekým s veľmi silnou depresiou???
a tam to nie je platené?
samozrejme ze budes moct!:)inak ja by som si rada zalozila aj na blog.sme.sk ale tam neviem ako nato
tak potom si to rada prečítam ak budem samozrejme môcť:)
ano depka podarilo:), milosko dakujem to bolo krasne, vy chcete aby sa mi stale kotulali slzy ze ano...VDAKA
Nuz, rad by som si precital vsetky prispevky v tejto peknej teme, ale je toho moc. Ak druha strana citi k milovanemu (ktory trpi depresiou) skutocnu lasku preco by takyto vztak nemohol fungovat? Mohol a krasne. Depresia nie je zabrana ku vztahu. Depresia sa da ovplyvnit mnohymi metodami, liekmi (najlepsie na prirodnej baze, psychoteraapiou a asda najviac samotnou laskou. Pozor treba dat len na to, aby neslo o lasku zo sucitu. To by potom takyto vztah nestal na pevnych nohach a lahko by sa stal problemovym.
a podarilo sa ti to?
depka dakujem za rady:)
tych stranok na blogy je celkom dost. asi najlepsie a najuznavanejsie blogy su na www.blog.sme.sk, a medzi mladymi je uznavany portal www.birdz.sk, ale to len pre pripad, ze mate tak 15 - 25 rokov. niektorym ludom to dost pomaha, ked si pisu blog a medzi diskutujucimi potom vznikaju aj priatelstva. takze ak mate pocit, ze by vam to pomohlo tak smelo do toho. :)
joj bola som sa napapkať, a už som tu zase...lencok, teraz nám krivdíš:), vieme si predstaviť tú vďačnosť, aspoň ja to veľmi dobre poznám...s tým blogom je to úplne jednoduché...www.bloguje.sk
a už len čítaj a rob čo ti budú kázať:) (založiť nový weblok)
Je tu zamračené a prší
listy,kvety...si umývajú tváre
Tieto okamihy oživujú farby
Svetlo,ktoré príde,bude zázračne jasné..