myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

Angelika3

No, sú také typy báb, myslí si o sebe aká je peknučká a načo by sa namáhala rozprávať s inými dievčatami, keď ju zaujíma len to ako zapôsobila na svoj objekt, inteligentejšie témy na rozhovor ani nepozná a vôbec, bez flirtovania by asi umrela od nudy, iné záujmy ako čumieť do zrkadla nula bodov, plus nafotí sa na niekoľký pokus z takého uhlu, aby zakryla nedostatky (dvojitá brada).
A ten tvoj idol je pomerne dosť ješitný, zdá sa, že mu záujem báb lichotí a načo by sa namáhal, keď za ním aj samé doliezajú.
Odľúbiť sa dá vo väčšine prípadov len keď sa zaľúbiš do iného, alebo keď si fakt hlboko uvedomíš, že si sa zamilovala ako somár do kopy sena a v skutočnosti nie je o čo stáť.

je to

ano, kazdy normalny by sa snazil byt mily, uz z toho vidno, ze je jednoduchsia a nevychovana, trochu drza. a naco je on s vami, ked ona musi doliezat za nim, mohli by sa rovno dohodnut, z toho vyplyva, ze aj ju tak natahuje.

nechapava

Vtierka preto, lebo sa k nemu až vtierala. Ale k nám bola odmeraná, akoby sme tam ani neboli. K nám, nielen ku mne. Ak je to jeho kamoška alebo frajerka, vy by ste na jej mieste sa nesnažili aspoň byť milí a prihovoriť k ľuďom, ktorí sú v jeho partii? Špeciálne na mňa stále zazerala. Ale nemá na to dôvod?

Vyzeralo to, akoby ho chcela od nás oddeliť. Ale obaja vraveli, že sú iba dobrí kamoši.

ahjaj

v prvom rade čo má byť že vtierka? Ako vieš, že sa nedohodli vopred, že za ním k vám príde? Možno je introvert, a ťažšie sa zoznamuje s inými ľuďmi. Tebe by sa páčilo, kebyže sa dohodneš s chalanom, s ktorým začínate spolu chodiť, kde sa stretnete, tam sú potom totálne neznámi ľudia a niekto by ťa volal vtierka? A vtiera sa len natoľko, do akej miery jej to on dovolí. Na to si nemyslela? A čo keď dobre vyzerá?
Čo nás do toho? Nie je to jedno pre pochopenie podstaty? zamilovala si sa do niekoho, koho si si pekne v predstavách idealizovala, a potom vysvitlo nielen to, že nie je tak ideálny, ale že sa možno rovnako milo ako pri Tebe choval aj pri iných babách. To je všetko. Navyše je aj úprimný, lebo keď si sa spýtala, či je to frajerka, úprimne odpovedal.
Takže si ho vyhoď z hlavy, alebo nechoď do partie vtedy, keď je tam on s tou babou, aby si sa necítila blbo ako piate koleso na voze. A zameraj si pozornosť na niečo zmysluplnejšie, ako zožieranie sa.

nechapava

On je fešák, husté čierne vlasy a sivé oči. Aj postavu ma celkom dobrú.

No, ja som si myslela, že to nebude také zlé, keďže sa neolizovali. Ale asi máte pravdu, aj mne to príde, že chlapec hra na viac strán. S ktorou práve je, tak sa chová. Raz romantik, raz veľký nadržaný frajer. Ale tipujem, že dlho mu to nevydrží, keď za nami začala chodiť aj tá vtierka. Vôbec však nemá záujem sa kamarátit aj s nami ostatnými, ako to má potom v partii fungovať?

Zuzulik8

Dievca zlate ty bud rada ze sa prejavil skor ako ste si vobec spolu nieco zacali. Ako sa odlubit? Proste si opakuj ze si sa zalubila do niekoho kto neexistuje, co tak aj je. Zdal sa ti ako slusnak co ma oci len pre teba, no tento ma od slusnaka na mile daleko a vyskoci na kazdu co pred nim roztiahne. Nie vsetci su taki, su chlapi ktori ked si vyberu jednu su jej verni! Ty si este velmi dobre dopadla. Mam kamosku co si zacala s takymto "slusnakom", tiez taky mily, nesmely, ine baby nebalil, dokonca sa na ine ani nepozrel. Par mesiacov mali pekny vztah kym nezistila ze je aktivny na viacerych zoznamkach a zrejme chodil aj za prostitutkami, jednu si pridal do priatelov na fb. A kamosku nakazil pohlavnou chorobou. Ten mily nesmely slusnak co mal oci len pre nu. To su typy chlapov co maju slusnaka len ako masku ale ked ich spoznas lepsie tak zistis ze byt s takymi vo vztahu je peklo. Tento tvoj idol najskor balil teba, potom isiel na rande s inou, do postele s dalsou a teraz sa oblapava s dalsou. To vazne o takeho stojis? Ked sa tam s tou jednou asocialkou zavrel v izbe myslis ze (by) pouzili kondom? Vsak ti (by) kopulovali jak zvierata. Je uplne jedno ci ten sex vtedy prebehol alebo nie, lebo ten vyskoci na kazdu co pred nim roztiahne. Ktovie ci uz teraz nie je niecim nakazeny ked ma taketo spravanie. On by istotne s radostou vyskocil aj na teba keby mu roztiahnes ale mas toto zapotreby?

Slobodna

Nie on ma naviac, ale ty. Do neho to hucia len "kamarati", mozno nechcu, aby sa mu darilo vo vztahu. Najdi si takeho, ktory bude brat ohlad aj na teba a nebude ta ponizovat tym, ze sa bude kontaktovat s inymi. Taky si bude cely zivot dokazovat, ze ma naviac, ale opak je pravdou. Odlubit? A co na nom lubis? Ze pocuva kamaratov a robi, co mu prikazu? Ze sa stretava s inymi? Lebo ja na nom nevidim nic, preco by ho mal niekto lubit.

kvapalina

Mala by si za nim zajst a povedat mu, ze sa ti paci, popripade ho pozvat na rande. Je tu sice riziko, ze budes pre neho nevyhovujuca, ale inak to nezistis, ak mas o neho skutocny zaujem.

daniela2

on má vzťah v počiatočnej fáze a Teba berie ako milú kamarátku, ku ktorej je otvorený, ale ktorá je len kamarátka.
Odľúbiť? No, asi sa budeš musieť vzdať chodiť do partie, keď tam je aj on, a nájsť si iné aktivity, ktoré Ti zaplnia myšlienky. Alebo stretnúť iného, kto Ti realitou myšlienky naňho preruší.