myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

je to

tak on sa necha balit tou, ktora sa na neho siape a zjavne nieco chce, neda si rukav odtrhnut
jemu je to jedno, ktora ho bali a ktora s nim chce ist do postele
nieze sa budes takto podsuvat, to by si len stratila v konecnom dosledku
a uz vies ci to je ta z lesa, ci druha?
zjavne je pekny a paci sa babam, ked prave na neho vsetky beru

nechapava

No tak včera sa k nám pridala aj nejaká baba. Zdalo sa mi, že ju poznám. Potom som si spomenula, bolo to to dievča z fotiek, akurát v reáli vyzerá staršie, dvojitá brada a riedke mastné vlasy.

S nikým z nás nekomunikovala. Snažila som sa jej občas prihovoriť, ale úplne na ignorovala. Akoby som vám ani nebola. Bavila sa len s dvoma kamoškami a s idolom. Tu prezývku idol berte so žartom.

Teda hlavne sa bavila s idolom. Takmer celý čas sa od neho nepohla. Išiel si sadnúť, ona s ním, išiel niečo objednať, ona za ním.

Iba keď iba keď išla na záchod, sa mi podarilo s ním prehodiť pár slov. Pýtala som sa ho, či je to jeho frajerka. On, že nie, iba kamoška. Tak som sa ho spýtala, či by ju chcel za frajerku? On, že možno. Čo to znamená možno, áno, nie alebo nevie?

Možno nemám ako zaľúbená taký nadhľad, ale robili toto. Ona mu kládla ruku na rameno, on ju objímal, chichotali sa a pili. Povedzte, robia toto iba kamoši?

Angelika3

U takých mladých chalanov sa aj za peknými, inteligentnými rečami skrýva nadržaný samec, ale tak je fajn, keď sa vie aspoň ovládať.

Ty si zrejme typ baby skôr na dlhodobejší vzťah, než že by si vyhľadávala nejaké flirty a zrejme to on z teba cíti, preto sa s tebou rozpráva inak. Ale on možno ešte nezvažuje nejaký dlhší vzťah, tak preto ťa nerieši. A možno si fakt pre neho iba kamarátka ako tu bolo spomínane, aj keď výzorovo sa mu môžeš páčiť, ale to aj iné baby.

Buď rada, že sa nepretŕčaš v nejakých lacných pózach a že ti nedáva srdiečka, aspoň si iná a to znamená, že nie si trápna ako tamtá.
Netráp sa ak to aj nevyjde. Chalanov ešte bude. A nemala by si kvôli nemu odmietať iných. Možno sa do toho iného zaľúbiš a na tohto zabudneš

petroneta

ten idol je proste chlap z mäsa a kostí. A s Tebou si preto nezačal, lebo vedel, že Ťa nie je hoden.
S radšejdajkami si skôr poradí.

Antisexx

Tak ale nech sa uz rozhodne a nie sa sprava k obom akoby obe miloval. Sorry ale nechcela by som takeho chalana ktory je nerozhodny tym ze nevie ktoru chce.

nechapava

Občas mám pocit, že medzi nimi niečo je alebo sa rysuje. Na druhej strane ak sa poznajú minimálne 4 roky, už dávno mohli byť spolu, nie až teraz, však?

Mne niekedy hovoril, že som skvelé dievča. Plus to je správanie ku mne. Tak som si myslela, že je to len krok a tomu, aby ma pozval niekam len my dvaja sami, ale stále nič. Aj som kvôli nemu odmietla iného chlapca. Čo je lepšie, čakať alebo brať čo príde, keď je človek zaľúbený?