Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

nechapava

Máš pravdu. Ja som si myslela, že je iný. Akoby to boli dvaja rôzni chlapci. Keď je s nami von a rozpráva sa po mnou, je ideálny. A na sieti sa správa ako nadržaný samec.

nechapava

Ja si myslím, že aj tá na fotkách je škaredá, čo sa týka tváre. Ale má tam vyzývavé fotky, minisukne a výstrihy a to mu asi stačí.

nechapava

Idol nevravel, že tamtá, s ktorou bol na rande bola škaredá. To vravel ten kamarát, s ktorým som hovorila ja. Možno jemu sa aj páčila?

Ale aj táto, čo mu písala, neviem, či je to tá istá, podľa písania vyzerá byť na nemravné dievča. Také návrhy mu dávala a aby to všetci videli. Že bude cez víkend sama doma, že jej bude smutno a tak. A on sa hneď chytil. Ale keď sa mu páčia také typy dievčat, fajn. Veď chlapom ide aj tak iba o sex. Nech s ňou aj chodí. A možno s ňou aj chodí? Lebo ostatným dievčatám dal len like na jednu, dve fotky a jej dáva srdiečka na takmer každú fotku, ktorú pridá. Mne ešte nikdy nedal srdiečko na moju fotku. Ale nikdy nespomenul, že by niekoho mal.

je to

pises, ze tato je pekna a tamta z lesa je skareda, tak ako to moze byt ta ista. ibaze by sa chalani mylili, ale to sotva.
preco mu zacala pisat nevieme, mohli sa niekde nahodne stretnut a odvtedy.

karka259

A mozno si to vsetko len ty sama zle vysvetlujes. Mala by si s nim zacat komunikovat. Mozno po case sa dozvies, ze so ziadnou inou nebol a iba ty si zle pocula.

petroneta

máš dve možnosti. Buď dôverovať alebo nie. Či máš dôverovať alebo nie, je na Tebe, nikto za Teba to na fóre nerozhodne.
Nezabúdaj, že nie ste vo vzťahu a absolútne nič Ti nie je dlžný.
Báb je vždy dosť okolo neho, tak ako aj okolo Teba bude dosť chalanov.
Navrhovala by som opatrnú dôveru, s tým, že v priebehu času uvidíš ako sa to vyvinie. Uvidíš to z jeho správania sa voči Tebe.
Nezosmiešňuj sa tým, že budeš Ty vypisovať tej babe. Nie je to trochu pod úroveň?
Špehovať na Facebooku,. čo mu kto píše. Nemáš žiadne iné starosti, len snoriť? Nezabúdaj, že si predsa dáma s nejakou slušnou úrovňou a nie stopársky pes!

nechapava

Dlho som nebola na jednej sociálnej sieti. V poslednom čase mu tam písala nejaká mladá baba. Či nejde von, ale nie vážne, ale tak hravou formou.

Niekedy si aj ja píšem s jeho kamarátkami alebo spolužiačkami. Normálne sa tam všetci navzájom bavíme.

Keď som však napísala tejto, tiež hravo, či sa môžem pridať, úplne ma ignorovala. Pritom jemu píše ešte vždy. Napadlo ma, či to nebola ona? Ale písala by mu aj po tom, čo sa stalo? Nemá hanby?

Najprv som si myslela, že to je nejaká nová. Ale podľa siete sú kamoši minimalne 4 roky.

A tie 4 roky skoro žiadna komunikácia, ale v posledných dňoch, akoby sa vrece roztrhlo. Vždy začne ona komunikáciu, prejde takmer do neslusnych správ on sa pridá. Správa sa tam veľmi milo, ochotne k nemu. Prečo mu píše až teraz? Dovtedy ani nevedela, že existuje? Niekedy sa mi zdá podozrivé, že mu písala odvtedy, odkedy mu píšem na stenu ja, čo bolo len v poslednom čase.

Mám sa obávať? On mi povedal, že s ňou nič nemá, ale je to pekná baba, že možno by si dal povedať. Hovoril to síce dosť váhavo, ale aj tak mi to vadí. To vážne? Po toľkých rokoch? Čo robili doteraz?

petroneta

tú babu mu dohodili. A všetci by ho z kamošov mali za blázna, kebyže s ňou do tej izby nejde. Kebyže je sám, zrejme na ňu kašle. Takto šlo o reputáciu. A neboj, na druhý deň by ju nepoznal. Celé, akoby sa venoval iba autoerotike.
Vyhoď si to z hlavy a daj mu šancu. Spoznávajte sa, a možno zistíš, že zďaleka nie je žiadny idol, ale normálny človek z mäsa a kostí, ktorý má svoje dobré aj zlé stránky. :-)

nechapava

Ja viem, že nemáme vzťah. Ale zdá sa mi nefér, že jednu možno namotáva s druhou ide mať sex. Mne keď sa niekto páči, ani nemyslím na to, že by som mala mat sex s iným chlapcom.

Vyzeral byť slušný chlapec, preto ma to dosť prekvapilo. Nikdy neurobil takú vec, keď sme boli von a bola som tam ja. Veď ako píšete, nemáme vzťah. Mohol kľudne v bare flirtovat s cudzími babami. Iní chlapci flirtovali, ale on bol z tých, čo nie.