myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

htjahsj

ako píše podo mnou, ja som mal tiež taky problém :D keď som bol mladší a ma aj chcela nejaká pekná baba som radšej balil skaredsie lebo som nemal sebavedomie ... veď ho skús ty pozvat a uvidíš sama

Angelika3

Podľa mňa sa mu páčiš, len sa veľmi hanbí ťa niekam pozvať, kdežto to dievča čo s ňou bol von, zrejme nie je nejako zvlášť zaujímavé, ale zato sa mu s ňou ľahšie komunikuje, lebo sa pri nej nemusí tak hanbiť a niečoho obávať. To že s ňou bol von nemusí nič znamenať.
Skús sa nabudúce na neho usmiať a s niečím sa mu milo prihovoriť. Možno raz začnete spolu chodiť :-)

Antisexx

Pre toto nemam rada partie. Je tam mnoho dievcat na malo chalanov, chalan sa lahko zamiluje do druhej. V zivote staci 1-2 kamarati/tky. Trebars moj kamoš by bol dobreuz, keby sme zili blizko a chcel by :D a načo dalšich

nechapava

Možno išlo len o fyzickú príťažlivosť. Ale mali sme aj rovnaké názory na rôzne témy a život. Aj intelektuálne sme si rozumeli. Ten kamarát, čo mu na ňu vravel, že je nič-moc, že má na viac ako na ňu, niečo tam spomenul v tom zmysle, že ona je akoby ju vypustili z lesa do mesta. Neviem, čo robila, ale povedal, že on by sa hanbil za to, mať takú frajerku. No, ale keď toho, čo sa mi páči viac priťahujú také dievčatá ako tie rozumné, s tým asi nič neurobím. Ten kamarát je aj môj kamarát, možno získam od neho viac informácií.