Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

nechapava

Dnes sme boli opäť von. Včera sme sa ani nebavili. Dnes však prišiel ku mne, že mi kúpi napoj. Odvrkla som mu, nech si radšej šetrí peniaze na frajerku. Ostal prekvapený a spýtal sa, ako to viem. Povedala som iba, že som ich vtedy počula a o kamaráta som nespomenula.

Povedal, že ak to chcem tak veľmi vedieť, kým budú reči, tak že nemá frajerku, ale jeden kamoš mu dohodil babu, ktorej sa páčil už skôr, hoci on ju veľmi neregistroval. Že si s ňou najskôr chcel užiť, ale keď ju potom videl, ako tam sedí opitá, prešla ho chuť, že vlastne nemohol a ani nechcel. Ale dohodli sa, že povedia, že to ona nechcela. To bol jej nápad, vraj nechcela vyzerať ako k... Veľmi jej to však nevyšlo a vlastne ani jemu.

BJ_2

Cital som iba prvy prispevok, lebo nemam viac casu.
Tak moj nazor je taky, ze s velkou pravdepodobnostou ta ma rad, ale len ako kamaratku, teda si mu niecim sympaticka proste. To ale neznamena, ze ta musi chciet za partnerku, a snazit sa moze o inu babu, a mozno nechce nijaku v partii, takze bude hladat vzdy mimo partie. je to ale len hypoteza, moze to byt inak.

nechapava

Priznávam, že vtedy na diskotéke som sa snažila načúvať, ale všetko som nerozumela. Vtedy som ešte začula, ako mu jeden z nich povedal, to nič, nabudúce to možno vyjde. Ale čo? Vzťah alebo sex? Nabudúce to ma vyjsť s nejakou inou alebo s ňou?

Podľa kamaráta ju poznal krátko, len niekoľko týždňov, ale nevie, ako dlho randili. Pritom my sme sa poznali už pár mesiacov, u mňa to bolo postupné zaľúbenie, hlavne čo začal čoraz častejšie chodiť s nami von.

nechapava

Je to pre mňa šok. Keď sme sa rozprávali, aj sami, aj s inými, práveže podľa rečí sa zdalo, že mu ide o city. Ako jasné, pri chlapoch mal aj narážky, ale to beriem, že oni sa tak medzi sebou bavia.

je to

tak zjavne tvojmu idolu ide len o sex. nic na svojom spravani nemen, este pouzije alebo zneuzije aj teba na tento ucel a si v haji uplne, kedze tebe ide o city a chces viac.

nechapava

Veď toto. Preto neviem, ako sa mám ja k nemu správať? Lebo on sa ku mne chová rovnako dobre.

Kamarát mi povedal, že im už dlhšie hovoril, akoby si rád užil, že už dlho nemal sex. Ale zatiaľ nevie, či mala byť na sex alebo na chodenie?

je to

tak toto uplne meni celu situaciu. mne by sa takyto typ chalana nepacil, ale ked ti to nevadi. mozno sa neskor zmeni, ale to jeho spravanie..
ten sen odzrkadluje to co prezivas a citis, ze ho aj trochu mas, aj ked mozno len v mysli, ale to je jedno, aj ti unika. inak nie som na sny a neverim vykladom.
cele to je len aferka a nic to neznamena, mozno po nej pojde ale iba s vidinou rychleho nezavazneho sexu.

nechapava

Ešte niečo, ale neviem, či to súvisí. Pár dní predtým sa mi sníval sen. Dostala som od neho krásne Ruže. V tom sne bolo všetko v poriadku. Vyznávali sme si tam lásku. Akurát na konci sna sa niekam ponáhľal, chcela som sa s ním aspoň rozlúčiť, ale on, že nemôže, že nestíha autobus. Čo by to mohlo znamenať? Vďaka.

nechapava

Angelika a Htj... ďakujem za povzbudenie. Akurát, že teraz ho pozvať nemôžem, neviem, či spolu nechodia? Okrem toho, som zo starej školy, že chlap pozýva ženu. Podľa rozprávania, ona bola taká živelna a prostoreka. Ja mám podľa niektorých kamarátok správanie ako z minulého storočia, skôr uhladena.

Práveže čo máme kamarátky v partii, tie sú celkom v pohode. Aj keď sa s nimi rozpráva, tak normálne a večne je postavený tak, aby videl na mňa. Keď sedíme, sedí buď s chalanmi alebo pri mne.

Tak čo som zistila nové. Pýtala som sa toho kamaráta. Vravel, že boli piť chalani u jedného z nich. Neskôr k nim prišlo nejaké dievča a začalo sa baviť s mojim idolom. Kamarát vravel, že oni ju nepoznali, ale môj idol ju zdá sa, poznal už skôr. Vraj mala slovník ako nejaký gadzo z dediny. Vlastne ešte horší, lebo máme kamarátov aj z dediny a sú to super ľudia.

Tak spolu pili a ona vypila viac pálenky ako oni štyria mladí chlapi dokopy. Že len na ňu pozerali, ako to dokáže. A robila návrhy idolovi, že či niekam ešte nepôjdu a prosto ho zvádzala. Tak s ňou išiel do voľnej izby. Neskôr z nej vyšiel sám. Že bol hrozne nadržaný, aj chcel sex, ale nič sa nestalo, ale ona už nechcela alebo bola taká opitá, že nemohla.

Chcela ísť domov, tak jej zavolali taxík.

Kamarát mi ešte vravel, že nechápe, čo na nej idol videl. Že on by o ňu ani bicykel neoprel, že sa mu vôbec nepáčilo to jej chovanie. Aj sa mu to snažil vyhovoriť, ale rozkázat mu nemohol.