myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

ahjaj

Páčiť sa mu môže aj viac dievčat. Ide o to, s kým chce mať vzťah. Bud k nemu rovnaká ako si, nebuď odmeraná, ale ani mu nedávaj návrhy.

nechapava

Neviem, na tej diskotéke, myslite si, že vie, že som ich počula? A ďakujem, keď odpoviete naivnemu dievčaťu.