Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou

Príspevok v téme: myslela som, že sa mu páčim a on mal rande s inou
nechapava

V partii máme nového chlapca. Myslela som si, že sa mu páčim. Keď sme sa bavili, červenal sa, koktal, bol veľmi milý. Sám sa ponúkal, keď mi trebalo s niečím pomôcť. Vedeli sme sa navzájom podporiť.

A nejako som si myslela, že možno ma aj pozve na rande.

Minule sme boli tiež von. Ja som sedela s kamarátkami v jednom bože a on s troma chlapcami v druhom boxe. Ja som bola k nim otočená chrbtom, ale zato najbližšie. Aj napriek hlasnej hudbe som čo-to začula.

Bavili sa tam, že boli von a on tam zobral nejaké dievča na rande. Neviem, či ju poznal alebo sa zoznámili aj tam? Jeden z tých kamarátov mu povedal, že má na viac ako na ňu. To bolo všetko, čo som počula.

Nechápem to. V partii nás je viac dievčat. Ale čo som si všimla, obzerá sa stále len za mnou.

A teraz som z toho sklamaná. Vážne som si myslela, že sa mu páčim a on išiel na rande s inou? Prečo?

On sa ku mne chová rovnako. Ja však neviem, ako sa mám chovať ja. Mám byť rovnako milá, ako som bola alebo mám byť k nemu odmeraná? Skúšam sa mu vyhýbať, ale on za mnou chodí. Alebo aspoň sa pohybuje blízko mňa.

petroneta

prečo by s ňou do prázdnej izby nešiel?
Vy dvaja nie ste vo vzťahu zatiaľ.
A sex a láska je rozdiel.
Nebol Ti neverný.
Nevera by to bola, keby ste boli vo vzťahu. Takže si to vyhoď z hlavy, a nechaj ho vykukliť sa ohľadne Teba.

je to

taketo veci sa silit nedaju, aj z kamaratstva byva vztah. vzdy lepsie ako len sex a potom uz nic. nechaj to plavat, uzivaj si pozornost a uvidis. inak on sa mi zda, ze vztah nehlada, len sex.

Hnedovlaska8

MOZNO TO NIC VAZNE NEBOLO. AJ ON MOZNO CHCE SPOZNAT VIACEJ DIEVCAT. SKUS SA AJ TY O NEHO POSTARAT. SKUS ABY VIDEL, ZE MAS O NEHO ZAUJEM.

nechapava

Mám zmiešané pocity, som zaľúbená, ale zároveň ho teraz nenávidím. Prečo s ňou vôbec do tej prázdnej izby išiel?

A možno som len kamarátka, ale prečo by sa obzeral za niekým, s kým sa chce len kamarátit? Ale keď si to zhrniem, nepozval ma na rande,takže so mnou nechce vzťah a ani dokonca sex. Nedokážem byť milá k nemu potom, čo sa stalo. Keď sme sa rozprávali, mal krásne reči o vzťahoch, dôvere sklamaní a neskôr spraví, to čo spravil? Mohol rovno povedať, som chlap ako takmer všetci ostatní chlapi a ide mi iba o sex, beriem hocijakú, čo mi roztiahne nohy.

Akotak

Najlepšie keď mu napíšeš alebo sa popýtaš jeho kamarátov xd buď taká ako to ku nemu cítíš hlavne nebuď odmeraná lebo chalanom kým dopne vobec by nechápal pravdepodobne prečo si taká xd najlepšie je proste ak sa ho to spýtaš niečo typu: že a som počula vraj si dáku babu pozval na rande a on by ti už povedal ak je to idiot nemá to s ním cenu no čo ti poviem xd buď balí teba alebo 10 ďalších alebo chalan nevie čo chce

je to

nebere ta on ako kamosku? ale nechaj to tak, aj keby, nic nezacinaj, keby chce, tak moze on
mne sa slovo idol praveze velmi paci, ako ho pouziva

Angelika3

Prosím ťa, nemôžeš ho opisovať iným slovom ako "idol"? Strašne to dráždi :-D
No z toho čo si ďalej napísala, nuž zdá sa, že tá baba, čo sa s ním hentakým spôsobom chcela vyspať je jedným slovom chudera....
Ty si však dosť podráždene reagovala na neho.... ale chalan bol myslím úprimný k tebe.... zrejme má naozaj o teba záujem, keď mal tú námahu podávať ti vysvetlenie ako to v skutočnosti s tou holkou bolo. Držim palec aby ste sa už konečne dali dokopy!
Ach tieto prvé lásky...vždycky ma spomienkami hrejú pri srdci :-D

nechapava

Ešte vám musím niečo napísať. Ten kamoš, čo mu dohodil akože frajerku. Zdá sa mi, že má nemá rád. Vždy, keď sa bavím s idolom a on nás vidí, príde k nám a pod nejakou výhovorkou ho zavolá preč, napr. že musia prebrať chlapske veci, idú kúpiť nápoje a tak. Vždy nás nejako vyruší a rozdelí. Dokonca keď idú preč a idol sa za mnou otáča a usmieva sa na mňa, jeho kamoš na nás zazera.

Dokonca, keď idol povie, že nejde, jeho kamoš mu povie, že koľko on pre neho urobil a idol už ide.