Ľuba Albertová - Chronický únavový syndrom - CFS

muzikZpralesa

najdi si naozajstneho odbornika, ale asi len v zahranici neviem ci cechy. A co sa tyka albertovej ked si pozriem diskusie robi si reklamu sama sebe. Vsetko ludia co ju chvalia maju schranky na centrume zaaaahada. Dalej stale sem tam niekto napise ako uz nerobi a neviem co, a to je zase len druh reklamy aby vahavi ludia rychlo k nej pisali. Vsak sa spamatajte!!!!!!

Mikluska

Ano. Aj ked nevládzeš, musíš sa donútiť aspon trocha sa hýbat. Aj ked len pár minút každý deň. Nečinnost telo zabíja.

Brepta

Nič nie je nevyliečitelné. Kde ste to nabrali? Ako je potom možné že niekto na rovnakú diagnózu umrie a druhý sa z nej vylieči? Znamená to, že to nie je v diagnóze, ale v človeku.

srdecna

Niekedy je to ťažké. Nadarmo sa nehovorí že čo jednému pomože to druhému može uškodit. Ale súhlasím s tým že ked sa chceme z nejakej choroby naozaj dostat musíme si upratat aj v hlave. A troška aj verit tomu že sa nám poštastí. Možno preto je pani Albertová taká oblúbená že je psychologička a asi aj toto berie do úvahy a vysvetlí to pacientovi. Kde on sám robí chybu. Aspon tak si to vysvetlujem ja.

JankaOblak

ano, psychika robí vela, ale samotne ochorenie nevylieci. No ale to uz je mimo temy. Ja s pani albertovou skusenosti nemam, tak neporadim.

Giff

Niektorý ludia sa nevyliečia nikdy. Lebo vyliečenie nezabezpečí doktor a ani nikto druhý. Všetky choroby si vytvárame samy. Jak by si s nimi mal poradit doktor ked nás ani nepozná. Musíme rozmýšlat samy nad sebou aké chyby v našom živote robíme. Či sa volačoho bojíme alebo volakoho nenávidíme. Alebo chceme len aby nás volakdo lutoval. Alebo sa nám nechce robit sme stále nas-ra-tý. s volakým sa furt hádame nič nás nebaví nudíme sa. To si musí každý sám v hlave zrovnat a zamysliet sa nad sebou. S tým doktor nič nenarobí. Preto aj jeden na rakovinu umre a druhý sa z nej dostane. A je to pritom tá istá choroba. Toto by si mal každý uvedomit.

cobynie

To ja neviem, ale určite nejaký je. Treba sa spýtať odborníkov. Ved sa hovorí, že príroda má liek na všetko.