Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom, registrovaným partnerstvám, gender ideológii a podporujú tradičné manželstvá a rodiny? Takých by som chcela voliť...ďakujem za odpovede...
Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?
Všetko je to otázka vývoja. Možno o 50 rokov už ľudia takéto problémy nebudú riešiť, lebo bude jedno kombinované pohlavie.
Nepopieram že Kotleba hovorí rozumne a má v tom jasno. Ale podľa mňa nemá šancu sa stať prezidentom. Rozhodne nezíska dostatok hlasov. Pre mocných je nežiadúci a tí majú dlhé prsty. A uvedomme si, že je tu veľká skupina študentov, ktorí o skutočnom živote vedia figu borovu, pretože ich živia rodičia, ešte si nevyskúšali tvrdý boj o chlieb a nemajú páru o tom, čo trápi bežnú priemernú slovenskú rodinu. Plávajú vo svojom naivnom idealizme a ako v každej dobe - snažia sa riešiť problémy, ktorým ešte zďaleka nerozumejú. No a mnohí z týchto študentov majú už právo voliť. Tí pôjdu za takým kandidátom, ktorý je tzv. pokrokový.
Ja sa do homošov nenavažam ale je chore aby mali deti. Viete si predstavit ako tie deti budu trpiet najme v skole ked sa im budu posmievat ze ty mas dve matky alebo otcov.
Je zbytočné sa navážať do homosexuálov. Nikto nemôže za to ako sa narodil. Druhá vec je ak sa z toho robí prednosť. Možno je to preto, lebo dlhé roky boli znevýhodňovaní a heterosexuáli sa na nich pozerali zvrchu. Tak teraz keď dostali šancu snažia sa o to viac presadiť. Až to preháňajú a zbytočne dráždia majoritnú skupinu, ktorá by ich v opačnom prípade kľudne akceptovala, aj keď by sa nimi veľmi nezaoberala a neriešila by ich. Pokiaľ ide o homosexuálov riadim sa heslom ži a nechaj žiť. Nech si zvolia sami čo im vyhovuje. Ale adopcia detí homosexuálnymi pármi je podľa mňa už zásah do života tých detí. Pretože ako povedal Kotleba, v prírode dve osoby jedného pohlavia nie sú prirodzenou cestou schopné splodiť dieťa, preto rodičmi môžu byť iba dve osoby opačného pohlavia. Ktovie čo z týchto nových aktivít vzíde, nakoniec možno naozaj vytvoríme desiatky nových pohlaví, veď človek je schopný prírodu načisto sprzniť.
Caputova chce aby homoši mali deti svadbu a pritom ustava jasne hovorí muž a žena. Takze naozaj neeozumiem
Keby si kazdy povedal ze je skoda davat kotlebovi hlasy lebo nevyhra tak by asi fakt nevyhral. To si rovno vsetci ppvedze ze sak je zbytocne volit a nepojdeme, co myslis ze sa stane?
Ymmet, uz ked citam tvoju prvu vetu, tak je to kolosalna blbost a je vidno, ze si ovca ktora ma vypreparovany mozog mediami a len bliakas ako media povedali. Cau.
Kotleba nemá šancu vyhrať, preto je škoda dávať jemu hlasy. Lebo veľa ľudí bude voliť Čaputovú a ked další kandidáti podostávajú hlasy od svojich voličov, tak nie je šanca ju poraziť, bude to roztrieštené. Ludia by sa mali dohodnúť na vhodnom protikandidátovi. Najskor sa mi nezdal Harabin práve najvhodnejší, ale podľa prejavov ktoré mal vidno že sa vyzná, je to právnik s dlhoročnou praxou, vie o medzinárodných zmluvách, dokáže protiargumentovať atd. Nie je to blbec aj keď neviem aký je charakter. Ale politika je špinavá vec, tam neobstojí trasorítka. Tam sa vlci hryzú, preto medzi nich musí skočiť prinajmenšom grizly, inak ho spacifikujú a bude im zobať z ruky. Takého prezidenta nepotrebujeme. Kotleba to možno myslí so Slovenskom dobre, ale neviem či je dosť silný v kramflekoch. Politici sa ho boja, preto mu chceli zrušiť stranu a niektorí ľudia sú voči nemu tiež rozpačití Preto si myslím že má význam voliť Harabina. Je to skúsený človek, zažil už všeličo, vyzná sa v tlačenici a nesadne len tak niekomu na lep. Slniečkárom určite nevonia, ale Slovensko nie sú len zmanipulovaní slniečkári. Som toho názoru, že na Slovensku by mal byť slovenský prezident, nie americký alebo ruský. Proste hájiť záujmy väčšiny Slovákov, nie iných mocností. Toť môj názor.
Vraj ten kňaz Marián Kuffa bude voliť Kotlebu. Čo si o tom myslíte?
Ani sa mi nechce veriť že naozaj tolko ludí sadlo na lep Čaputovej a spol. Vraj bojovala proti skládke v Pezinku, ludia si ani nezistia, prečo to bolo a kde to má korene. Jej otec predsa vlastní inú skládku a tá, proti ktorej bojovala Čaputová, bola jeho veľká konkurencia. Ako môže niekto veriť, že rozmaznaná milionárska dcérenka rozumie vysokej politike a bojovala by za obyčajných ľudí a Slovensko. Ale všetko nasvedčuje tomu, že to vyhrá, lebo presne takú ako ona "mocní" potrebujú. A náš národ si ju zaslúži. Také nemysliace ovce ktoré len papagájujú to, čo im strčí pod nos oficiálna tlač, si múdreho prezidenta nezaslúžia. Tak treba Slovensku, rúca sa to tu všetko ako lavína. Tí, ktorí ju spustili, odletia zo Slovenska ako supy z ohlodanej mŕtvoly. A zbedačenej slovači ostane len pustatina.