Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom, registrovaným partnerstvám, gender ideológii a podporujú tradičné manželstvá a rodiny? Takých by som chcela voliť...ďakujem za odpovede...
Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?
Ja budem voliť takého kandidáta, ktorý je proti katolíckej cirkvi, ktorá sexuálne zneužíva deti. Homosexuáli mi nevadia, nemám problém, aby mali registrované partnerstvá a adopcie.
......
kde zijete - ja som predsa nepísala že som za kresťanských demokratov, ja som odpovedala zakladateľke témy na jej otázku a poradila som jej hľadať v KDH pretože tí majú zásadný postoj proti potratom. Ale voľba prezidenta nie je o tom, ktorý z nich podporuje alebo nepodporuje potraty, na tvorenie zákonov máme vládu a parlament.
Vsetci proti potratom a potom deti koncia v igelitovych taskach alebo v latrine. Alebo su vychovavane zlou vychovou a potom z nich kadeco vyrastie minimalne depresivny clovek..
Som ZA potraty. Otehotniet sa bohuzial dá aj a ochranou, nech je akakolvek, nikdy nebude 100%ntná. Keď otehotnie taká dajme tomu 16 či 18 ročná s ochranou, čo má teraz robiť ? Pokazená mladosť, škola v nedohľadne, ... toto sa raz stalo jednej babe keď mala 19, maturitny rocnik a otehotnela, ani maturitu si nespravila v riadnej dobe, neviem či vobec. Rodičia jej nechceli pomahat s dietatom, to dievca ani nevedelo že ma tomu dietatu dat čiapku keď s ním šla prvykrat lekarke a vonku bola zima. Pekne ju za to skosila.. to je proste prilis mladý vek a ked clovek nemá rady od rodicov ani od nikoho tak kto trpi? Predsa dieťa! Takže ja zastavam potraty a podporujem ludi ktorí to podstupujú. Pokial otehotnia pre mna zamna aj v 14stich a na potrat ist nechcu tak vporiadku, ich vec, alé ti ktorí chcu tak plne ich podporujem.
Za mna a par mojich znamych jedine Harabin,Kotleba
Ostatny su usraelsky ritolezci podporovany zapadom a ich soros ideologiou.
Ak si vygooglite Kalergiho plan , odporucam dozviete sa vela.
A hlavne s reci buducich kandidatov o multykulty spolunazivani Vam hned bude jasne za koho zaujmi hrabu.
Ak iba toto trápi Slovákov, tak sa naozaj nemáme zle. Potratovosť klesá. Ak by sme potraty zakázali úplne, tak tu máme stovky, možno aj tisíce potratov na čierno, čo je zdravotné riziko. Potom tu budeme mať potratovú turistiky, a stovky zničených životov, pretože sme ako štát donútili ľudí robiť, čo nechcú. niektorý sa nevedia postarať o decko a niektorý to proste nechcú.
Čo sa týka homosexuálov. Za svoj život som stretol jedného muža, ktorý sa priznal že je čistý homosexuál. Neriešim, a vôbec neviem prečo by som to mal riešiť. Nijako ma táto skupina neohrozuje. Čo sa týka adopcií detí. Tak som skôr proti, ale to je tak okrajová téma, že ma to nezaujíma.
A vôbec to sú všetko také drísty, pre ľudí. Mám sa niekoho báť, henten je slniečkár, ten rusofil. Ľudia, prestante, ste hlúpe ovce.
Rodenie,kojenie,staranie sa je kazdodenna praca ktoru treba spravit realne.Ak dakto rozprava asi tazko robi takuto pracu.Mysli si,ze bude lezat na gauci-jemu staci hodit hrst zlatiek-a praca sa sama robi:D;smiesne,velmi.Na zaplakanie.
Sonie, kresťanskí demokrati?? pre teba su vzorom?? kto taky? lipstein, co si vypisoval so zsuzsovou alebo kto? ludia kde vy zijete
a hodnotit niekoho podla postoja k potratom je na hlavu.
Pilcuk ty si dokazom nedokonceneho potratu. Samozrejme ze chlap ma podiel na pocati, ale na rodeni, kojeni, starani sa uz nie. Asi ani o teba nebolo postarane. Fuuuha tak podla tvojich tvrdeni by teda nemali existovat slobodne mamicky ktorych opustili "muzi" ked sa dozvedeli ze su oteckovia, nie su zeny ktorym oteckovia neplatia alimenty. Ty radsej kecaj za seba a nie za zeny, ktore sa tak rozhodnu. Ty chora prasiva plesata hlava