Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?

GOING

okrem zákonov, ktoré tvoria ľudia/legislatívu existujú aj iné zákony,
ktoré reagujú Reakciou aj na vzťahové veci napr. na pyšnosť, aroganciu, nadradenosť, ohováranie, agresiu, špekuláciu, klamstvo.
Je to presne to vákuum, ktoré civilizačné zákony neriešia.
Tie zákony si môže každý nazvať ako chce: prírodné, vesmírne, vesmírne väzby, božie. Podľa každého životnej filozofie.
Každá Akcia už len vo forme generovanej myšlienky vytvorí Reakciu aj okolia. Toto je prírodný zákon a žiadna zákonná civilizačná špekulácia, ktorá platí pre všetkých ale nie pre každého. Prírodné zákony platia pre každého pozemšťana bez pardonu.
Ak stojím na Zemi vytváram Akciu, Zem pôsobí rovnakou Reakciou proti mojej tiaži, Akcii. Inak by som buď klesal alebo stúpal.

Zákon Akcia Reakcia platí aj v dynamike. Ak narazí vozidlo do stromu, strom v momente/okamihu nárazu pôsobí rovnakou silou na vozidlo ako vozidlo na strom. Rovnako keď narazí Tatra 815 do Fiatu 500 v momente nárazu pôsobia na seba tiež rovnakou silou.

Prírodné zákony každé konanie a myslenie vracajú aj keď nie v rovnakej forme. Ale aj po rokoch a pomaly. Pochopí to len ten kto sa vie "pozerať".

Rovnako prírodný zákon Zachovania energie, ktorý by mohol vysvetľovať reinkarnáciu a odpracovanie karmi v súčasnom živote.....

Tak že určite taký zásah do tela matky, vyvolá Reakciu, ktorá nezostane bez následkov napr. na zdraví matky po 20r. .
Samozrejme jej to neprajem. Také sú zákony prírody.

mickey21

tema potratov nieje najdolezitejsia tema z hladiska volieb, navyse si nikto v ucasnej situacii potraty zrusit nedovoli, o tom sa mozme bavit, ked zivotna uroven bude niekde inde, alebo sa vyriesi inak materialna a financna pomoc takto doktnutej matky, dolezite su hodnoty, ktore kandidati prezentuju, je to boj ultraliberalov ovladajucich medialnu babku v sukni, eurokomisara vytrhnuteho z reality proti konzervativnym hodnotam, ktore su vlastne vacsine z nas, takze sa nenechajme(znova) obalamutit mediami, ktore klamu a manipuluju verejnost, vytahuju nezmyselne dovody a hejtuju namiesto ponukania rieseni....

Tomas12345

Potrat :

To dieťa by určite nestastnejsie nebolo, ved by predsa žilo, existovalo. Takto teraz to dieťa nežije. Je podla teba človek stastnejší vtedy ked neexistuje ? Ty by si bola stastnejsia kebyže ťa rodičia nikdy nesplodia, ale poslali by ta na potrat ?

Potrat

Rada by som tu vyrozprávala svoj príbeh. Ja som na potrate bola, keď som ešte študovala na VŠ. Pre tých, ktorí by si mysleli, že som nejaká nezodpovedná, ktorá sa nechala nabúchať, tak to vôbec nie je pravda, v čase, keď som otehotnela, som už niekoľko rokov žila sexuálnym životom. Môj vtedajší priateľ vedel, že som vysadila antiku, s čím nemal problém a ani by sa nič nestalo, keby sa on sám od seba raz nerozhodol, že sa mu ho nechce vytiahnuť.
Som veľmi rada, že som sa vtedy mohla slobodne rozhodnúť a vzhľadom na našu legislatívu som nemusela realizovať potratovú turistiku alebo som si nemusela nejakým iným spôsobom zdravotne ublížiť, nakoľko som dieťa v tom veku nechcela.
Nejdem tu obhajovať potraty a netvrdím, že to je niečo dobré a je to aj psychicky náročné, ale naozaj som vďačná, že žijeme vo vyspelej krajine, ktorá nenadraďuje nejakú náhodnú spermiu, ktorá len pred pár hodinami docestovala k vajíčku, nad svojprávneho jedinca s vyvinutým mozgom, ktorý už má svoj život a vie sa vzhľadom na všetky okolnosti zodpovedne rozhodnúť.
Tí, čo tvrdíte, že vám ide najmä o rodinu, tak vedzte, že keby som si to dieťa vtedy nechala, zničila by som už fungujúcu rodinu, pretože ja som vtedy matka nechcela byť, bola by som nešťastná, z čoho by zas boli nešťastní aj moji blízki. A koniec koncov by bolo nešťastné aj to dieťa. Takže tí, čo vraj chránite rodinu - chráňte najskôr fungujúce rodiny a neničte pre svoj fanatizmus život ženám, ktorým sa mohlo stať to, čo mne, alebo sme aj mohli spraviť chybu, ale dieťa jednoducho nechceme, a v prípade, že by sme ho mali, boli by vlastne všetci naokolo nešťastní vrátane toho dieťaťa.

mariangos

Tak si to predstav ty krava ze v niektorych krajinach je povoleny potrat aj v poslednom mesiaci tehotenstva.To je cirocista vrazda.A zacalo to presne takto ...retardovane feministky sa dostali ku slovu.Sak skus potrat..4 generacie zien po tebe sa z tej kliatby nespamätajú.

Cislojeden

Moje pohlavne organy snad ty nechas na pokoji a nemaju ta co zaujimat, ci ich pouzivam na zabavu, alebo na plodenie deti.
Ziadny svatuskar a muz nebude zene hovorit, ako ma nakladat so svojim telom a ci ist, alebo neist na potrat.
Nemravnici su napriklad ti, ktori zenu znasilnia a este aj oplodnia. Ja mam napad, co tak namiesto zakazovania potratov zenam muzmi, si muzi uzakonia povinne odfiknutie vajec? Potom zeny nebudu musiet chodit na potraty. Pojdes prvy BJ, dobre? :-*

BJ_2

Cislojeden - a kto ti kazal sexovat len tak pre zabavu? Ked z toho hrozi dietatko, nevidis, ze to nieje na zabavu? Co tak sa zamysliet radsej nad tym, co stvaras s pohlavnymi organmi? Keby sa robilo to co sa s nimi ma robit (v manzelstva, ked je par dlho zamilovany, a su vhodne podmienky), tak sa s tym splodi dietatko, tak potraty netreba. Cize otazka je, ci chceme vlastne tymto nemravnikom, si ospravedlnit to co robia, alebo tlacit na nich, aby sa spravali k zivotu zodpovedne. Ja som za to druhe.

GOING

Ak matka po počatí a v tehotenstve generuje voči plodu a dieťaťu likvidačné myšlienky, automatický sa matka stáva pre narodené dieťa nepriateľom.

Keď sa ešte nedalo zisti či sa narodí dievčatko alebo chlapček a matka si napríklad želá mať dievčatko, táto informácia matky generovaná voči plodu v tehotenstve zakotví u narodeného dieťaťa nepriateľstvo k ženám.
Prejavuje sa napr. fyzickým napádaním žien (nie v rodine).
Po liečbe matky napr. prostredníctvom regresnej hypnózy (do minulosti), prejavy nenávisti chlapčeka k ženám pominuli.

Formy agresie v tomto prípade môžu mať rôzny prejav, môžu byť napr. iba verbálne, vzťahovo pracovné so ženami a ako aj agresívne prejavy v intímnych vzťahoch a pod .

Ak matka dieťa nechce, je jasné, že túto informáciu generuje voči plodu, ktorý je súčasťou jej fyzického tela podobne ako hoci ktorý jej orgán. Ak sa dieťa narodí takejto matke, dieťa si nedobrovoľne vyberie chorobu ako prostriedok na prežitie aby v agresívnom prostredí prežilo. Môže to byť choroba psychická alebo fyzická prípadne kombinovaná. Ak dieťa v rodine vyhodnotí rodinné prostredie v ktorom sa stupňuje agresia, môže nastať vrstvenie diagnóz lebo by to inak dieťa v rodine psychicky zabilo. Choroba môže vznikať už počas vývoja plodu.

Takže pozor na silu myšlienok, zákon o interrupcii, myslenie matky voči plodu nikdy nezmení. Ak matka podstúpi interrupciu je to akoby išla proti prírodnému zákonu a bude mať zdravotné problémy možno až po 20 rokoch. Ak si nechcené dieťa matka nechá bude mať choré dieťa.

Veľmi jednoducho povedané, choré vzťahy generujú choroby
lebo ovplyvňujú aj chemické reakcie v organizme.