Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom, registrovaným partnerstvám, gender ideológii a podporujú tradičné manželstvá a rodiny? Takých by som chcela voliť...ďakujem za odpovede...
Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?
Volim pani Caputovu, dakujeme za to mickeymu a tym, co chcu volit K.,ci H.
Chcete tu mat druhe katolicke Polsko? Kde sa potraty robia nacierno, alebo v zahranici? Zena ma slobodnu volbu a pravo zvolit si potrat, ti, co ste proti nech sa paci mozete tie nechcene deti vychovavat a zivit zadarmo.
miso098, pokial si si nevsimol, tak zijeme v spolocnosti, ktora je zalozena na hodnotach ochrany statu, rodiny a aj zivota, su to prirodzene hodnoty, ktore su nam vlastne a ktore drviva vacsina povazuje za normalne,
neviem, kde si prisiel na to, ze su to nabozenske reci a ze niekto ma opustit forum, zjavne si nepochopil podstatu prispevku, tak skusim vysvetlit, totiz v tychto volbach su kandidati, ktori podporuju tieto tradicne hodnoty, alebo tu mame Caputovu, ktora podporuje ine "hodnoty" to znamena lgbti, migraciu, gender ideologiu, multikulti a pod., tento prispevok je apel na to, aby ludia volili to, co je nam blizke, nie to, co sa sem absolutna minorita snazi natlacit a pretvorit spolocnost na to, co maju v zapadnej europe, ktora umiera, chapando ?
Jezis maria toto uz neni mozne BELLA21 dalsia fanatická krestanka, citat jej prispevky je bud naramne srandovne alebo naramne smutné. Prosim vas chodte na krestanske forum! Lebo 98% prispevkov tu trepeš krestanske veci. To oed tu niekto zalozi tému ktoré ponožky si vybrať biele či čierne? Tak ty mu napišeš že určite biele lebo čierna je temná farba boh by ťa potrestal ... mali by ste sa dať liečit alebo opustite toto fórum a citajte katolícke noviny.
Bella21
Tomas12345
Hlavne títo dvaja
Milí priatelia,
Koho voliť za prezidenta?
Pripravili sme informačnú stránku www.hlaszarodinu.sk a ponúkli rovnocenne priestor na rozhovory všetkým relevantným kandidátom bez ohľadu na to, aké názory zastávajú. Prečo? Aby ste sa dozvedeli ich názory na rodinu, manželstvo a život. Máte právo ich poznať.
Prosíme Vás šírte a zdieľate informácie zo stránky www.hlaszarodinu.sk na facebooku a sociálnych sieťach, pomôžete tým nájsť správny rebríček hodnôt iným.
Otázky idú do hĺbky a nie do šírky. Oveľa viac nás zaujíma odpoveď kandidáta, kedy vzniká človek, ako to, aký má názor na výšku daní. Výška daní je síce dôležitá, ale ak pre kandidáta naše dieťa nie je ešte človek má to väčší vplyv na naše rodiny.
Bojovať za svetový mier je tak jednoduché a tak ťažké je bojovať za pokoj vo svojej vlastnej rodine. Ak nedokážeme budovať pokoj a vzťahy v malom, ako môžeme vybudovať väčšie?
Prečo nepodporujeme konkrétneho kandidáta? Máme na to dôvody:
Hodnoty rodiny sú spoločné. Najradšej by sme boli, keby všetci kandidáti tieto hodnoty zastávali. Bohužiaľ nie je to tak.
Bude to Vaša voľba. Máte svedomie a rozum. Veríme, že ho dokážete použiť.
Nenechali sme Vás v tom samých. Pozrite si rozhovory s kandidátmi a Desatoro dobrej voľby so "sitami" na kandidátov.
Vraj nevadí, že budeme mať prezidenta proti rodine. Veď prezident nemá toľko kompetencií.
Chyba. Vadí! Na stránke je minimálne desať dôvodov, prečo je chyba nevoliť prezidenta rodín. Slovensko a naše deti sa budú dívať 5 rokov na neho ako na vzor. Môže vrátiť parlamentu zlé zákony, (PREZIDENT SCHUSTER NAPRÍKLAD TAKTO VRÁTIL ZHORŠENIE POTRATOVÉHO ZÁKONA A ZÁKON UŽ NEPREŠIEL, predstavte si opak a zmrazí Vás). Môže dať alebo nedať referendum na Ústavný súd SR, ako sme to spoznali na vlastnej koži. Ak vymenuje za sudcov extrémnych liberálov doplatia na to najmä rodiny a jeho voľba nás bude ovplyvňovať desaťročia.
Je toho veľa. Voľba sa nesmie podceňovať. Preto sme do toho išli aj s rizikom, že nás niekto zavrhne. Robili sme to naozaj pre Vás.
S úctou
JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD., predseda
Aliancia za rodinu
trdlito, povedz mi, co je zle na Harabinovi, alebo Kotlebovi? poznas tychto kandidatov? povedz mi, pocul si ich rozpravat, ake maju ciele?
ja som pocul vsetkych, jednozncne najlepsi bol Kotleba, ale sancu nema, lebo ma minulost, aku ma a media z neho urobili zrudu,
a ano rozpravanie o homosexualoch je dolezite, pretoze ide o to, ake hodnoty prezident, ci konkretny politik zastava, ci je to ochrana rodiny, statu, suverenity, alebo homosexualov a migrantov, ako to robi Caputova, sice sa snazi o tom hlavne nehovorit a zahmlievat ako Kiska, ale jej minulost a ucast v strane progresivne slovensko ju prezradi, to je dolezite, nie, ci sa niekto pekne usmieva do telky a trepe 20 minut naucene frazy a pritom nic nepovie, navyse je uplny amater...
alebo Sefcovic, ktory sedi v europskej komisii, ktora nam chce stoj co stoj sem nahrnut nesprisposobivu hordu bohvie odkial, medzi nimi budu aj teroristi, ktori utekaju zo syrie do europy, treba sledovat, co sa deje, treba si zvolit pronarodnych a konzervativnych kandidatov, ty paneboze, ak vies vobec, o com tocim ....
A ktory kandidat ovlada aspon 2 cudzie jazyky perfektne, vie sa diplomaticky vyjadrovat a udrziavat styky so zahranicim? Aby sme sa nemuseli hanbit?
Lebo to ma vediet prezident, ktory nema skoro ziadnu rozhodovaciu pravomoc.
Vy si vyberate kandidatov podla charakteru a podla toho, co ktory pre vas urobi, ale prezident pre vas neurobi nic. Pliest sem este homosexualov a potraty, ste normalni?
Prezident je okrem toho vrchny velitel armady, viete zverit armadu do ruk kotrbovi, ci hrabovi?
Najprv si zistite naco je prezident a potom kus rozmyslajte, paneboze.
Ymmet, pozrel si si aj Martina Dana?
Ano, tu sa vopred pocita s tym, ze slovac pojde volit toho, koho mu media predostru a natlacia, ak si svojpravny, preco by si to mal robit? Len sa pridruzujes k tym hlupym ovciam a naivnym studentom, o ktorych pises. Ano, je to vykalkulovane, kto ma byt vitaz, je to nechutne. Aspon ja sama si odvolim, koho chcem a nie, ako odo mna ocakavaju oligarchovia. Nic viac spravit nemozem.
A ovela viac ako potraty a homosexuali ma zaujima, co s tym ustavnym sudom, ci vymenuje dotycneho judr. Pytali sa to Kotlebu alebo Martina Dana?
Ja som za potraty presne kvoli tomu co pise simiona.
Minule som videla video kde 13ročna bola tehotná tuším bola znásilnená.. to ako fakt by bolo podla vas normalne keby si takto 13ročna znici zivot? Ani zakladna skola nedokoncena plus riziko pri porode lebo je este velmi mlada.
Svedomito som si pozrel videá s vyjadrením všetkých kandidátov. Rozhodne najserióznejšie pôsobí Kotleba. Nie je hlúpy, vie hovoriť rozvážne, nedá sa vyprovokovať, čiže sa vie ovládať. Harabin to miestami preháňa s tým, ako sám seba chváli. O Čaputovej pomlčím, tá ešte nedorástla a presvedčiť môže akurát tak naivkov. Ale aj tak si myslím, že to vyhrá. Je to už dávno zariadené. Je dostatočne hlúpa na to, aby mocným neprekážala. Čiže ideálny kandidát.
Mňa zaujímajú 2 veci:
1. Heterosexuali veľmi dlho váhajú so svadbou a pritom ju majú legálne povolenú. Homosexuali nemajú svadbu legálne povolenú a tak veľmi ju chcú a hneď. Možno keby sa homosexuálom zlegalizovala svadba, už by ich na ňu prešla chuť.
2. Potraty. Ľudia nepôjdu na interupciu, hoci je jasné, že dieťa bude poškodené. Žena porodí. A dieťa strčia do ústavu. A viac sa o neho nezaujímajú. Aj v tomto prípade ste proti potratom?