Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?

Potrat

Tomáš - za prvé, nebolo to dieťa, ako som už uviedla. Bol to orgazmus môjho bývalého, ktorý sa rozhodol, že pustiť spermie k mojim vajíčkam v jeho tranze orgazmu, je v poriadku. A Tomáš, nepoznáš ma, tak veľmi, ako ja som nechcela následky tohto orgazmu, to si nevieš ani predstaviť. Ľudia, ktorí niečo veľmi nechcú, ale sú k tomu donútení - napríklad legislatívou, to má strašne zlý vplyv nielen na toho ktorého jedinca, ale na množstvo ďalších jeho blízkych ľudí. A môže to mať fatálne následky nielen pre ženu, ale aj pre jej blízkych. Už nežijeme v stredoveku, zodpovednosť ženy nie je len rodiť.

dobreuz

Tomáš12345 už daj pokoj s tým Bohom, ako obohratá platňa to tu omieľaš v každom jednom príspevku, nikomu nevnucuj svoju smiešnu vieru, potrat nie je žiadna vražda, bol to len zhluk spermií nič viac.

Tomas12345

Potrat :

To že by nebolo tebou a tvojou rodinou milované ešte neznamená že by nebolo šťastné, kľudne by mohlo byť šťastné i bez tvojej lásky.

A keď už tak, mohla si to dieťa aspoň odrodit a možno by sa po čase zmenil tvoj vzťah k nemu, a kebyže sa aj nezmenil tak si ho mohla dať aspoň do sirotinca, alebo niekomu na adopciu. Aspoň by to dieťa zilo, existovalo a malo možnosť zasvätiť svoj život Bohu, takto neexistuje...

Potrat

LaLuLa, to, aby som si nezakladala rodinu, si usúdila z mojich troch príspevkov? to potom hovor radšej o svojom egu a dôležitosti a hlavne mentálnom vývoji.

Potrat

duchovnosť - ty na mojom mieste nie si, takže si ľutuj, čo sama uznáš za vhodné - napríklad seba, čo ľutujem ja, do toho ťa nič nie je. Môj príbeh som nepísala, aby si ma tu ty súdila, lebo si myslíš, že si dokonalá a môžeš si to dovoliť. Dôvod je ten, aby ľudia pochopili, že vyspelosť tejto legislatívy - teda rozhodnúť sa, či mať alebo nemať dieťa, je dôležitá, ale aj v inom smere, než to chápu dotyční "fanatici".
Pravda je však to, čo bolo napísané nižšie, že prezident vlastne na túto sféru extra veľký dosah nemá.

duchovnost

Potrat , zlyhala si v životnej skúške.
Bolo to pohodlné, egoistické s idealizáciou budúcnosti tvojej a čo je najhoršie aj dieťaťa. Je to tvoja vec.
Ja na tvojom mieste by som aspoň úprimne oľutovala čin.

Potrat

Tomáš - neviem ako ty, ale ja som chcené a milované dieťa. TO dieťa by šťastné nebolo, nebolo by ani milované ani chcené. Nie som zástanca teórie, že treba za každú cenu rodiť, pre mňa je mať dieťa aj zodpovednosť primárne mu zabezpečiť fungujúcu rodinu, láskyplný a kvalitný život. Toto by sa nestalo, také dieťa potom len trpí a vo väčšine prípadov v neskoršom veku pácha taký človek viac zla ako dobra. Okrem toho, nemôžeš porovnávať môj život so zhlukom spermie a vajíčka (lebo to dieťa ešte ani zďaleka nebolo - bol to len proces zlúčenia spermie a vajíčka).
BJ - nikto nevie, čo sa deje po smrti, ani ty to nevieš, ani ja to neviem, to sa dozvieme, až keď zomrieme.