Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?

CaputovejMysel

Ja idem volit kotlebu. Isto nie taku caputovu ktora je za to aby homoši mali deti. Nie diki, radšej gasparovič

Pag

Ja som si všimol takú vec, že najprv sa začne hovoriť o tom, že akú máme slobodu prejavu, ale potom na strane druhej existujú reálne zákony, ktoré človeku zakazujú vyjadrovať sa k istým témam, lebo za to hrozí trest. To, akoby som chcel vysvetliť deťom, že taký krokodíl ťa môže aj zožrať, ale nesmel by som povedať slovo krokodíl, lebo to by bolo zakázané nejakým zákonom? K akým riešeniam sa takýmto spôsobom prepracujeme, človek je aj tvor emotívny a potom isto niekomu prasknú nervy. Máme to riešiť bez toho, aby sme o tom hovorili, áno, telepatia ešte nie je postihnuteľná zákonom a nemožno ju zachytiť snímačmi a pod. vymoženosťami. Toto pôjde takto celé do jazzu a nedopadne to isto dopre. Ale, jak je libo.

Glg

No ty kokos, vyjadrovanie hulvata v krcme, taky bude reprezentovat nasu krajinu v zahranici. To bude uroven teda. Som neveril, ze sa najdu taki "inteligenti", co ho budu volit.

mickey21

boomy, Caputova nema nic iste, ani zdaleka, to, co sa tu rozputalo, je medialna masineria, ktora ju tlaci do kresla prezidenta, prieskumy klamu, ako pred kazdymi vobami, v jednom ma 52, v druhom 19, co samo o sebe distancuje relevantnost agentur zaoberajucich sa de facto manipulaciou volica, aj v usa mala Hillary 80 percent :) hlavne si treba povedat, kto to Caputova je, je clenkou progresivneho slovenska, to ma za ciel riadenu migraciu, podporu lgbti, uplne odovzdanie suverenity do ruk eu, teda "hodnoty" ktore podporuje absolutna minorita v state, je jej podpredsednickou, sedela dlhe roky v mimovladke via luris, ktoru plati soros za ucelom vyssie spomenutych cielov, znicenie narodnych statov a hranic, to nieje konspiracia, oni to realne priznavaju, najdite si na nete, sam Soros to hovori, dalsi podpredseda strany je Poliacik, clovek, ktory sa hlasil k uzivaniu tvrdych drog a obhajoval heroin, este by som mohol pokracovat, ale uz aj tak je tento prispevok dlhy.... ale pozor, Sefcovic na tom nieje o vela lepsie, je to bruselsky uradnik, ktory preferuje podobne nazory, ako ma Caputova, akurat je v strane smer, ktora mu nedovoli az tolko, ako Caputovej, ale aj tak prudko nevolitelny, ja osobne volim Harabina, hoci ani ten nieje 100 percent, ale je asi to najvolitelnejsie, co tam mame....

CaputovejMysel

Čaputova si ani Ústavu neprrcitala lebo chce robit veci ktore preziden sr nemoze robit ! Na to je parlament takze ten kto ide volit caputovu tak bude zrejme sklamany.

Perkeltovazena

Tak prezident ma byt hlavne diplomat a reprezentovat na urovni svoju krajinu, nie vyblakovat svoje vlastne nazory do medii, ktore nikoho nezaujimaju. On nie je za seba, ale za krajinu.
Vraj by mal mat uroven Zemana, len to nie preboha, lebo to je velmi nizka latka.
Dalsia vec, preco by mal byt za, ci proti potratom? Ty ked chces, tak si potrat urobit daj a ked nechces, tak si ho nedaj a ani druhym laskavo nerozkazuj, ci ho mozu mat, alebo nie. Prezident nema co svoj osobny nazor prezentovat ani ho vnucovat inym.