Nenastúpila som do správneho vlaku.

Príspevok v téme: Nenastúpila som do správneho vlaku.
Ludmila54321

A premrhala veľa vecí v živote. Som už dávno po štyridsiatke a úplne beznádejná. Mám muža, ktorý ma nerešpektuje a vlastne ani nemá rád. Celý život nie je pre mňa schopný nič spraviť. Za všetko bol neustály boj. Mám deti. Hoci som chcela pre nich len to najlepšie /ale čo je to najlepšie ?/, nepripravila som im pekné detstvo. Neustále roky sa ťahajúce hádky s manželom a neustály môj boj s veterným mlynmi či v práci, či v živote spôsobili to, že sa mi staršie dieťa veľmi odcudzilo a mladšie je stále ustrašené. Mám svoje zásady ako sú čestnosť a morálka, tak som sa ich snažila viesť, ale som na to celý život sama. A už ani nevládzem, pýtam sa či to má zmysel. Manžela to pramálo zaujíma, utápa sa v svojich problémoch. Roky sa hádame. Trpia tým deti a aj my. Chýba mi láska a porozumenie. Toľkokrát som chcela odísť ale nezvládam ani to. Som z toho frustrovaná. Za sebou mám samé životné neúspechy, či už v práci, v rodine, sama v sebe. Najlepšie by bolo urobiť za všetkým hrubú čiaru a odísť a začať znovu, ale obávam sa že na to už nemám síl. Postupne sa mi zo života vytratili všetci priatelia, veľa som ich ani nikdy nemala. Sú dni, kedy by som najradšej zomrela bolí ma od smútku celé telo a srdce. Vyhľadať odbornú pomoc si netrúfam a zdá sa mi to aj márne. Verím v to, že človek si musí vedieť pomôcť sám...

Meridian

je to
Keby som bol falošne skromný povedal by som:
Viem o tom trochu rozprávať.
Ak by som mal niečo napísať tak by som sa odvolal na cca tri témi kde 70%príspevkov je odomňa a spolu určite viac ako 100 .a sú dlhšie ako 5 viet.Takže tema energia tú sme "ukradli " a dal som tam zopár zhrnutí praktických....
A keď smrť neprichádza tam sme tiež ja a omen prevzali rozhovor o reinkarnâcii.Je tam mnoho mojich úvah aj dnes som dal jednu.Raz sa chystám východné a západné náboženstvá ako tému rozobrať spojitosť a rozdieli hinduizmus,budhizmus,židokresťanstvo.A prečo je kristus spasiteľ a ako to bolo ešte pred adamom atď .Neviem či sa k tomu dostanem a či to vôbec niekoho zaujíma.A aká bola vlastne otázka jaj či som sa niekedy zaujimal o meridiâny.?Už niekoľko životov....

Meridian

Je to
Nikto nechce od teba aby si bola tá čo skloní hlavu a nechá na sebe orať.Ak sa chce človek presadiť upevniť si pozíciu musí niekedy zýšiť hlas ozvať sa povedať si svoj názor aj keď je pre druhú stranu nepríjemný.
Slová sa dajú vyberať v každej situácii.
Môžeš povedať :lenka je sprostá lebo si kúpila úplne nové auto a teraz nemá s čoho žiť....bude chodiť rodičom vyžierať a keby jej tatko nedal na konci mesiaca peniaze,tak by nemala čo do úst.
Je to pravda tak čo!!!!!
Alebo.
Vždy je to aj o tom ako sa pozerás na svet ak jej aj závidíš poprípade praješ si aby si nabila hubu ,len ťažko budeš voliť iné slová.
Lenka má nové auto .Neviem či to bolo rozumné ,ona je zvyknutá ,že jej rodičia pomôžu.Ak si dokážeš vážiť čo tvoji rodičia pre teba spravili nezâvidíš pomoc jej a hlavne vidíš ako je závislá na niekom a že ju to brzdí.V podstate tu sa odzrkadľuje výchova aj hodnoty ,ktoré človek prevzal z rodiny.Samozrejme kazdemu padne dobre pomoc z rodiny,rodičov.Tento prispevok odomna k tebe neber ako moralizovanie len ako zamyslenie......Zákon rezonancie platí vo vesmíre či si to uvedomujeme alebo nie.

Meridian

Ano meridián ako kanál cez ktorý prúdi energia .prana jáma,neboli čchy ine kultury ho volajú nádi nadí atď........

je to

tvoje odpovede zo vcera na temu ohovaranie. dakujem, je to iny pohlad. sice si az tak nerozvil temu ohovaranie a negativna energia a ci radsej mlcat a nehovorit svoje nazory kvoli negativnej energii, ale to nevadi, aj tak to bolo poucne. dakujem meridian. inak, tvoje meno je odvodene od cinskeho meridian akoze energeticke drahy v tele?

Meridian

L.
Neviem čo od tohoto očakâvaš ale ok.
Budem pisat ako to vnimam ja.
Talenty v tom je obsiahnuté nielen ozajstný talent ,na niečo hudba,umenie ,ale aj požehnanie finančné,zdravie,láska asi aj niečo čo mi teraz prâve nenapadlo....samozrejme su tam aj dary duchovné jasnozrivosť atď....telesné ako je empatia.....Ak použijem bibliu tak požehnanie je dar od boha a príkladov kedy bol človek požehnaný je mnoho....Preto spájam talent lebo je to súčasť(aspekt)požehnania ..
Talent je pravdepodobne istá časť požehnania ,ktorý máme použiť v prospech iných.Zadarmo ste dostali zadarmo dávajte znie jasne a zrozumitelne.
Tak isto podobenstvo o rozvýjaní talentov keď pán odišiel a dal trom sluhom jednému päť,druhemu dva a tretiemu jeden......ty dvaja to zúročili podnikaním či obchodom a tretí čo mal len jeden ho zakopal lebo bol lenivý (rozvýjať)a podobenstvo vraví aj o spoliehaní ,že boh v tomto prípade pán zveładí aj tam kde nerozsipal.To poukazuje na ludí ktorý veria ale príliš kladu dôraz na to ze dostali menej ako ostatný a že ak sa od nich očakáva viac tak mali aj viac dostať.....Ak poznáš z písma tak .....
Niekedy máme danosť aj keď jednu ale môže by5 natoľko jedinečná a boh nás pptrebuje práve použiť v tejto oblasti.Častokrát sa ma moje baby pýtajú oci ja mám spraviť toto a prečo nie tamten veď aj on je rovnako.....Zlatko lebo možno on nevidí to čo vidíš ty !Ty si dostala ten dar vidieťveci tak ako ich vidíš...je možné že iný to nevidia.
Veľa ľudí je v živote opojených svojimi schopnosťami slávou ale často sa stane ,že ak to použijú len vo svoj prospech stratia oveľa viac ako je talent.Preto je napísané ,že tý čo majú málo ešte sa im zoberie a pridá sa tým čo.....

Ludmila54321

Omen - Ďakujem, ozvem sa za pár dní...máš opäť pravdu ste ozaj prví čo sa dozvedeli o mojich bôľoch...kde nájdem takýchto dvoch vnímavých ľudí. Veď si zistila že som náročná...:):):).
Od oboch - teda teba aj Meridiana som dostala utvrdenia, alebo by som si tu prepožičala slová od Chalila Džibrána a jeho Proroka : o Sebapoznaní.
"Ale vaše uši túžia počuť ozvenu poznania vášho srdca. Chcete poznať v slovách to, čo váš duch dávno spoznal v myšlienkach...presne to si pre mňa vydolovala...Omen - ako vravíš. :) A ja si to už navždy uchovám v srdci.

Meridian - v jednom z príspevkov si napísal : ...lebo každý človek je jedinečný a ako je napísané: každý dostal talenty od boha podľa uváženia (rozhodnutia)vôle boha...
Prosím Ťa, ak budeš môcť prosím o rozvinutie tejto témy. A možno s tým aj trošku súvisiacim životným poslaním.
Vďaka tvojmu "jasnozrivectvu" :) verím, že vieš ako to myslím...
Viem poskytol si mi už toho veľa a dúfam, že to budem môcť posunúť raz ďalej. Dúfam, že nie som príliš trúfalá...
Ďakujem vám obom.

Meridian

A je to
Napadli mi tri príbehy ,ale dám jeden.
Boli sme v kolektíve je to mnoho rokov.....
Bolo to v práci kolegovia si doberali jedného za jeho inklinovaniu ku nemenovanej kresťanskej komunite známej svojomi excesmi,vtipmy atď .Keď odisiel spustil som ja moje slová ,dohováranie navyše som dosť urostlý a mám autoritu všade ......proste zastal som si ho ale nazištne od srdca som n s nich vybehol aj keď boli v presile....ale pozor ja som bol v pozícii ze si to môžem dovoliť.......o veľmi dlhý čas sme sa stretli nie ja s tým dotyčným ale z jedným nezainteresovaným človekom vtedy ..on len nastúpil k nám do práce.Keď mi asi po roku povedal ako si všimol že čo som spravil atď videl som na ňom že si ma nesmierne váži a hrialo ma to a zanechalo to vo mne veľkú školu.Stali sa z nás priatelia ale on vždy na mňa vzhliadal ako na svådca a to ma vždy posúvalo ,aby som ho nesklamal o to viac som sa snažil aj ja ....Je to už viac ako 15 rokov...........oplatilo sa nieje to egocentrizmus je to skola škola na sebe..'..